4°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happy BSC

POČELA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Čekaju se nove mere!

Utisak je da nikada do sada nije bilo toliko teško da se donese konačna odluka o pooštravanju mera.

Srbija je na korak od neke vrste zaključavanja, a šta će to konkretno značiti trebalo bi i konačno da saznamo nakon sednice Kriznog štaba zakazane za danas u 8 sati.

VAŽNO

JEZIVO! Mladić pao sa 4 metra visine na glavu, hitno prebačen na reanimaciju

VEČERAS U "ĆIRILICI": Srbija nije PONIŽENA (HAPPY TV, OD 21 ČAS)

HAPŠENJE U LESKOVCU: Pretnje pozivima i porukama?!

UDES U BEOGRADU: Povređene tri osobe!

Već nekoliko dana nadležni najavljuju da je zbog dramatične epidemiološke situacije u Srbiji neophodno da mere budu pooštrene, ali i nakon sednice Kriznog štaba u petak i još dva zasebna susreta medicinskog dela štaba sa predstavnicima vlade konačna odluka – izostaje.

Prema najavama, nakon današnje sednice Kriznog štaba, Vada Srbije će konačno preseći, usvojiti i saopštiti nove, oštrije mere koje danima najavljuju.

U nedelju su održane konsultacije predstavnika Vlade Srbije i medicinskog dela kriznog štaba koje su trajale oko sat i po. Na tom sastanku je dogovoreno poštravanje mera, a saopšteno da ćemo to kako će one konkretno izgledati saznati u ponedeljak. Međutim, to je odloženo, a umesto informacija o novim merama dobili smo još jedan neformalni sastanak premijerke Ane Brnabić sa medicinskim delom štaba i najavu nove sednice.

PROČITAJTE JOŠ

DR KON ZAHTEVA: Brojke su užasne, minimum 14 dana da se sve ZATVORI da bi došlo do smirivanja

RAZGOVOR VUČIĆA I PALMERA: Amerikanac ODUŠEVLJEN vakcinacijom u Srbiji

KOVID 19 PRESEK STANJA: Preminulo 28 pacijenata, za dan zaraženo 4.634!

POŽAR U PANČEVU: Šest vatrogasnih vozila i 16 vatrogasaca!

Utisak je da nikada do sada nije bilo toliko teško da se donese konačna odluka o pooštravanju mera. Sa jedne strane su relane okolnosti u kojima svakodkevno oboleva bezmalo 5.000 ljudi, a drastično skače i broj pacijenata na respiratorima, kao i, nažalost, broj preminulih. S druge strane je ekonomska situacija i zemlji i bojazan šta bi neko ekstremnije zaključavanje u tom smislu donelo brojnim važnim sektorima u državi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad