22°C

Beograd

Photo: ministarstvoodbrane

Izvor: blic

Ministar Stefanović sa pripadnicima Vojske Srbije! Uskoro povećanje plata

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike Trećeg raketnog diviziona za protivvazduhoplovna dejstva 250. raketne brigade u kasarni "Major Milan Tepić" u Jakovu.

Tom prilikom on je sa pripadnicima 250. raketne brigade, za koju je istakao da je herojska jedincia koja je branila Srbiju u trenucima kada je bilo najteže, razgovarao o novim sredstvima kojima je opremljena ta jedinica, kao i o povećanju plata koje su pripadnici sistema odbrane dobili.

VESTI DANA

VUČIĆ NA OTVARANJU PETLJE U BATAJNICI: Direktan izlaz na auto-put za Novi Sad i veza sa obilaznicom oko Beograda (VIDEO)

HOROR KOD SARAJEVA: Prijavila sina da ju je brutalno silovao, rekao da treba da žive kao muž i žena?!

BERLUSKONI HITNO HOSPITALIZOVAN: Bivši premijer podvrgnut medicinskim proverama

Stefanović je, kako je saopšteno, izrazio zadovoljstvo jer se uverio u spremnost pripadnika ove jedinice u korišćenju novih sredstava, kao što su pancir S-1, ali zbog činjenice što su pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije ovog meseca dobili dodatno povećanje plata.

- Drago mi je što oni od danas primaju najveću platu u poslednjih nekoliko godina i drago mi je da vidim da je ovo povećanje značajno. Naravno, ono nije i poslednje. Zahvalan sam predsedniku Vučiću i Vladi Srbije sa kojima sam o tome razgovarao, jer je to zaista ono kako mi možemo da kažemo hvala ovim ljudima koji su izabrali tešku, ali poštenu i časnu profesiju zaštite svoje zemlje - podvukao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar