12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

TAJNA MLADOG MESECA: Uradi ovo NOĆAS i gledaj šta će se dogoditi!

Posebna poruka za one koji su rođeni na ovaj dan!

PROČITAJTE JOŠ

PEGLOM PEKLI BAKI KOŽU ZBOG NOVCA! Rasvetljeno razbojništvo kod Aleksinca

NOVI BEOGRAD BEZ VODE: U ovim ulicama biće obavljeni radovi

PROBLEMI U SUECKOM KANALU: "Ever Given" JOŠ UVEK ne može da otplovi zbog OVOGA

Mlad mesec utiče na um, pa je učestalost događaja sa mračnom tendencijom najveća na dan mladog meseca.

U ove dane je najbolje da izbegavamo donošenje važnih odluka ili kupoprodaje, obzirom da duhovi mogu da utiču na nas kroz ove situacije. Ovaj period je povoljan za pročišćavanje organizma, pa se u noći punog meseca obavezno pomolite i čistog srca recite sebi šta vas muči, šta najviše želite i u kom pravcu želite da vam se život promeni. Takođe, ovaj period veoma je dobar i za detoksikaciju, pa se i dan nakon mladog meseca zdravo hranite i hidrirajte jer to podstiče izbacivanje štetnih namirnica iz organizma. 

Mesec u opadanju isušuje, smanjuje, potencira aktivnost i potrošnju energije. Efekat se pojačava sa približavanjem faze mladog meseca. Najbolje je iskoristiti ovaj period za pročišćavanje – dezinfekciju organizma. Tretman na bazi čaja od koprive u toku ove lunarne faze pročišćava organizam, a ako se sprovodi tokom cele godine ima i preventivno dejstvo.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

SNIMLJENE JEZIVE SCENE, TELA SVUDA...SRBIJA NE ZABORAVLJA NATO ŽRTVE! (VIDEO)

Srbija PRVA U EVROPI po broju revakcinisanih građana!

Ovi proizvodi TOPE masne naslage i UBRZAVAJU metabolizam

Postoji još jedan ritual koji naš narod vezuje za ovu fazu meseca, a tiče se novca – kad vidite mlad mesec, otvorite svoj novčanik, gledajte u mesec i pljuckajte u novčanik, kako bi se napunio novcem.

Ukoliko je u trenutku rođenja osobe čiji se horoskop tumači na nebu bio mlad Mesec, mesečevu osobu će tokom života pratiti brojna takmičenja i dokazivanja jer će ova osoba u suštini biti nezadovoljna sobom i smatraće da se uvek treba boriti za novi cilj, jer krajnjeg cilja nema, pošto svaki ostvareni cilj nameće viši cilj ka čijem ostvarenju treba dalje težiti.

Ukoliko je mlad Mesec u znaku Riba ili Raka u natalnoj karti ova osoba će biti preosetljiva i veoma ranjive prirode što se može negativno odraziti na njenu psihu. Naime, ova osoba bi mogla više puta u toku života doživeti velika razočarenja (na polju ljubavi i posla) a takođe, ovakav položaj mladog Meseca u natalnoj karti uzrokuje i mogućnost donošenja pogrešnih (nerealnih) poteza što može imati velike posledice za razvoj date situacije u budućnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar