17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

MANJI BROJ ZARAŽENIH U PRIVREDNIM KOMPANIJAMA: Uz podršku PKS vakcinisano 20.000 radnika

U privredi se nastavlja trend poboljšanja epidemiološke situacije, drugu nedelju zaredom u firmama je manje zaraženih radnika virusom korona

VAŽNO

PALMA NAJAVIO: Obelodaniću sve o onima koji su me OPTUŽILI (FOTO)

Predsedik Vučić u Banjaluci: Ne pada nam na pamet da razmišljamo o sukobima i ratovima

Kamion se ZAGLAVIO ispod podvožnjaka u Subotici!

Uz podršku Privredne komore Srbije, do sada je vakcinisano oko 20.000 zaposlenih iz više od 600 kompanija. Zaposleni su vakcine primili na radnom mestu ili najbližem lokalnom punktu.

Na osnovu preseka od 21. aprila, učešće "kovid odsutnih" radnika je 3,49 odsto od ukupnog broja zaposlenih, pokazala je anketa Privredne komore Srbije koja je obuhvatila 1.186 kompanija sa ukupno 388.923 zaposlenih. Nedelju dana ranije učešće kovid odsutnih radnika bilo je 3,63 odsto. 

Najviše odsutnih radnika je i dalje u kompanijama do 100 zaposlenih, dok je u velikim kompanijama sa više od 500 radnika situacija povoljnija od proseka u privredi.

Najviše obolelih je iz Užica, Novog Sada i Pančeva, dok je najmanja zaraženost u Somboru, Leskovcu i Sremskoj Mitrovici. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti