26°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Tanjug

APEL IZ E-UPRAVE: Pratite SMS poruke

Građani su zamoljeni da prate SMS poruke i obaveštenja i da poštuju termine za prijem vakcine

U FOKUSU

VUČIĆ OTVORIO SEKTOR 4 OBILAZNICE: Završićemo ceo prsten, Beograd postaje svetska metropola! (VIDEO)

JUTKA OPET IZA REŠETAKA: Određen pritvor Milutinu Jeličiću kako ne bi uticao na svedoke!

DAČIĆ SAOPŠTIO: Dijalog će se nastaviti posle Uskrsa, a zna se i rok do kada mora da se završi

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu, zamolila je danas građane da tokom prvomajskih i uskršnjih praznika prate obaveštenja i SMS poruke za vakcinaciju i revakcinaciju koje dobijaju od eUprave, jer različiti punktovi imaju rezličita radna vremena tokom prazničnih dana.

Svi građani će dobiti SMS obaveštenje od eUprave o zakazanom terminu za vakcinaciju i revakcinaciju, navedeno je u saopštenju.

- Ukoliko građani iz objektivnih razloga ne mogu da dođu u zakazanom terminu, bez obzira na propušten termin biće im omogućena vakcinacija ili revakcinacija bez zakazivanja. Apelujemo da se ova mogućnost ne zloupotrebljava i da se unapred zakazani termini poštuju - stoji mu saopstenju.

Kada je reč o vakcinaciji bez zakazanog termina, ona će biti nastavljena od ponedeljka, 3.maja, navela je Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar