1°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

VASKRŠNJA ŽURKA U "VIKEND JUTRO": Šešelj PESMOM izaziva Palmu!

U jutarnjem programu "Vikend jutro" na Happy televiziji za Vaskrsje  zakazan duel - prof. dr Vojislav Šešelj protiv lidera JS Dragana Markovića Palme, a glavno pitanje je: Ko pravi bolju žurku?

Pored Šešelja u studiju su Baja Mali Knindža sa Minđušarima, Milica Dosković i Jovana Tipšin, dok Palma dovodi pevače Darka Laziće, Đanija i mladu pevačicu Milicu..

Šešelj je na početku emisije izjavio da je novi Patrijarh izazvao oduševljenje naroda.

Danas je dan radosti, kada su zajedno država i crkva, novi patrijarh je izazvao oduševljenje naroda, izabran je neko ko nije sklon političkim manipulacijama. - prokomentarisao je Vojislav

A potom je prokomentarisao koju muziku voli da sluša

- Ja sam porodičan čovek, retko kada idem po kafanama, , ali najviše volim srpske patriotske pesme, volim i ruske, volim ono što je lepo za uvo, volim četničke pesme. Milicu Dosković najviše slušam, volim njenu pesmu "ne dam!" - rekao je Šešelj.

Ali i poručio narodu:

- Treba ceo narod da se vakciniše! Moramo pre svega na to misliti, ja bih pozvao sve srbe da se ustežu od odlaska u inostranstvu, treba ići na srpska sela i srpske planine! -

Zatim je u studiju je zapevala Milica dosković, sa svojom numerom "ne dam".

 A potom nje i Baja Mali Knindža sa svojom poznatom pesmom "volim svoju zemlju".

U drugom delu nas očekuje odgovor Dragana Markovića Palme, koji u studiju dolazi sa mladim pevačem Darkom Lazićem ali i sa Đanijem koji se javlja putem videa direktno iz Dubajia!

Pratite "Vikend jutro" na happy televiziji i uživajte u Vaskršnjem jutru!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad