30°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: ALO.rs

DOBRE VESTI ZA OVU GRUPU GRAĐANA: Naredna tri računa za struju će biti umanjena za 40 posto!

Penzionerima koji imaju mesečna primanja ispod 222 evra i nezaposlenima sa evidencije Zavoda za zapošljavanje u naredna tri meseca računi će biti umanjeni za 40 odsto.

U FOKUSU

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Danas 1.249 novozaraženih, preminula 23 pacijenta

ALIJEV POZVAO SRBE U NAGORNO KARABAH! Predsednik Azerbejdžana nudi posao u osvojenoj teritoriji!

MLADA MAMA (33) IZGUBILA BITKU SA KORONOM: Uprkos borbi lekara, preminula je u bolnici

ŠOK! U PARTIZANU JOŠ UVEK NE VERUJU: Izdao je kompletan tim! Živeo je sa nama tri godine

SVET ZAVIDI SRBIJI: Više od 1,5 miliona građana dobilo obe doze vakcine

Postupajući po odluci Vlade, Elektroprivreda će ove popuste obračunati na osnovu spiskova koje će dobiti od Fonda PIO i Zavoda za zapošljavanje jer u svojoj bazi podataka nema evidenciju o statusu svojih potrošača.

O preciznom broju subvencionisanih računa za električnu energiju obavestiće javnost nakon što Fond PIO i ZZZCG dostave tačan broj lica sa evidencija na koja se odnose mere Vlade Crne Gore za II kvartal.

- Imajući u vidu javno dostupne podatke, okvirno se može govoriti o preko 100.000 građana koji će biti obuhvaćeni kada se uzmu u obzir i članovi domaćinstava. Naravno, uslov ostvarivanja subvencije je da su penzioneri koji imaju primanja ispod 222 eura i nezaposleni sa evidencije ZZZCG vlasnici brojila. Kada naše službe obrade dobijene podatke, imaćemo tačan broj domaćinstava koji će biti korisnici ovih prava u naredna tri meseca - naveli su iz Elektroprivrede Crne Gore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar