26°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

"NA PRAVOM MESTU" SKENIRA NASILNIKA: Deca koja su gledala nasilje, suoče se sa smrću i sa njom žive!

Gledajte emisiju "Na pravom mestu" na Happy televiziji gde se otkrivaju potresni detalji iz života žrtava nasilja.

OVO MORATE ZNATI:

LISTA DOBITNIKA: Oni su dobili vredne nagrade u "Naslovnoj strani"!

NESREĆA KOD KNIĆA: Devojka (20) se utopila u Gružanskom jezeru

VUČIĆ SUTRA U OBRENOVCU I UBU: Predsednik kreće sa obilaskom mobilnih punktova za vakcinaciju!

NESTALA DEVOJKA (20) U BEOGRADU: Mira jutros krenula na posao i od tada od nje ni traga ni glasa

- Ona je imala 53 udarca na telu, udarao je rukama, pesnicama, nogama, kolenom joj je lomio rebra, jetra joj je bila bukvalno rascepljena, zaprepašćujući podatak je bio da je ona imala zavoje oko glave i po telu. On (dečko koji ju je ubio) je možda imao nekoga u policiji koji je to pokrivao, njena drugarica je rekla da joj je Vladislava rekla da se čak bojala njegovog glasa! 

-On je odrastao u porodici gde je gledao nasilje, možda i to ima uticaj - govorila je novinarka crne hronike.

Ako krenemo od toga da je Darijan, gledao nasilje, da li to opravdava pitanje zašto se tako ponašao? Upitala je voditelja Antolena, Snežanu.

Njega je to determinisalo, on je pokušao da se opravda nekim psihološkim bolestima, to je čest primer, deca koja gledaju nasilje u porodici, paralela, Veljko Belivuk je gledao kako njegov otac, svoju ženu i majku  raznosi bombom zajedno sa sobom, oni koji su gledali nasilje u ranom periodu života, oni se suoče sa smrću i oni sa njom žive, postoji pobuđenje nagona smrti, dešava se da u slučajevima studija takvih nasilnika da obično ima takvih detalja.  - odgovorila je Snežana.

Da li se desilo da se neko pokajao? - pitala je Antonela novinarku Alo.

- Pa stvarno retko, gospodin Červenko je to pomenuo, to najčešće bude odglumljeno, da porodici izjave saučešće, uglavnom budu hladnokrvni. - odgovorila je.

Voditelja Antonela je upitala oca pretučene devojke da li je ona nekada napustila svog dečka Darjana, na šta je on odgovorio sledeće:

- Jeste, on joj je non stop pretio, ja za gubitak njenog života krivim i njenu majku, ona je Vladislavi dala preko 30 000 evra da otvori navodno teretanu,  ona je te pare dala njemu, pa je onda njena majka insistirala da vrati pare, što joj je pravilo probleme sa Darjanom. On je njoj nožem urezao svoj datum na ruku! Ja sam rekao da bih mu lično presudio kada je izavio da želi da dođe an njenu sahranu! - 

U Studiju se pridružila Hajrija Ramadani, iz udruženja žrtava nasilja, koja je pretrpela nasilje od strane supruga.

- Mene je muž maltretirao, da 26 godina, ali ne svaki dan, ja u početku nisam pretpostavljala da on može da ima problem sa alkoholom, nije postojao okidač, ja sam završila na ulici sa detetom, nismo mogli da uđemo u kuću, promenjene su sve brave, maltretirao me je, ali me je najviše bolelo to što je maltretirao našeg sina - Ispričala je Hajrija.

I dodala - nasilnik ništa ne radi sam, ako nema veze u policiji ili sudu ili ako nema svoje ljude! -

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar