28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Novosti

ŽESTOKA SVAĐA DODIKA I STANIĆA: Tražio mi je dva miliona maraka da pređe u SNSD!

Milorad Dodik, srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH, rekao je na današnjoj sednici Narodne skupštine Republike Srpske da mu je Miladin Stanić, predsednik Kluba SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kada su bili kod Stanićevog kuma, tražio dva miliona maraka da pređe iz SDS-a u SNSD ili neku drugu političku partiju.

NE PROPUSTITE

PROVERAVAJTE STANJE RAČUNA: Sutra kreće isplata 30 evra podrške građanima!

REAGOVALO MINISTARSTVO ZDRAVLJA: Upozorenje svim građanima zbog sve učestalije pojave NADRILEKARA!

GRADONAČELNIK BEOGRADA PONOSAN: Sa 50 posto revakcinisanih građana polako se vraćamo u normalan život

SASTANAK U PREDSEDNIŠTVU: Vučić razgovarao sa Lindom Van Gelder (FOTO)

- Ovaj zahtev odbio sam jer je puno tražio. Stanić je nakon toga cenu smanjio na milion maraka, pa na 700.000 KM. Da bilo ko drugi govori o poštenju, nego se Stanić javio da o poštenju govori - rekao je Dodik reagujući na Stanićevu izjavu o navodnoj korupciji u SNSD-u.

Dodik je istakao da je nakon ovog Stanićev kum rekao da su seno u Nevesinju, za koju je navodno Stanić tražio da se interveniše, "bilo teže nego gvožđe i da je bolje da to pusti.

- Pre rata Stanić se vozio na bicikli na kojoj mu papuče nisu dolazile ni do pola stopala. Ako pričamo o kriminalu i korupciji, onda trebamo pričati o Miladinu Staniću - naveo je Dodik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti