14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Novosti

MINISTAR VULIN ISTIČE: Srbija je bezbedna zahvaljujući političkoj stabilnosti!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Srbija bezbedna i stabilna zahvaljujući političkoj stabilnosti koja je proizvod zajedničkog rada celokupnog sistema i jasnog vođenja države od strane predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

NE PROPUSTITE

PROVERAVAJTE STANJE RAČUNA: Sutra kreće isplata 30 evra podrške građanima!

REAGOVALO MINISTARSTVO ZDRAVLJA: Upozorenje svim građanima zbog sve učestalije pojave NADRILEKARA!

GRADONAČELNIK BEOGRADA PONOSAN: Sa 50 posto revakcinisanih građana polako se vraćamo u normalan život

SASTANAK U PREDSEDNIŠTVU: Vučić razgovarao sa Lindom Van Gelder (FOTO)

Ministar Vulin je na skupštinskom Odboru za odbranu i unutrašnje poslove  istakao da je politička stabilnost preduslov svega ostalog i bezbednosne i ekonomske stabilnosti i da je ona proizvod celokupnog sistema.   

Ministar Vulin je istakao da je politička stabilnost moguća onda kada imate vođu na čelu države, koji ima poverenje nacije i zna kuda nas vodi i u stanju je da sačuva političku stabilnost u našoj zemlji.

Prema njegovim rečima, terorizam je univerzalno zlo za koje se ne postavlja pitanje kada i gde će se desiti, jer nema ni jedne zemlje na svetu koja može da kaže da je pošteđena tog zla i mogućnosti da se desi.

- To što se u Srbiji nije desio ni jedan teroristički napad nije plod srećnog spleta okolnosti, već ozbiljnog i strpljivog rada čitavog bezbednosnog aparata u zemlji - istakao je ministar Vulin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar