5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Tanjug

DIREKTOR KRSTIĆ I UPRAVNIK NBS: Potpisan Protokol o dugoročnoj saradnji

Direktor Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka Marko Krstić i v. d. upravnik Narodne biblioteke Srbije (NBS) dr Vladimir Pištalo danas u prostorijama Zavoda potpisali su značajan Protokol o dugoročnoj saradnji, javili su iz direkcije Zavoda.

VESTI DANA

VUČIĆ U POSETI ČEŠKOJ: Sastanak sa Zemanom i Vondračekom

KORONA STANJE U SVETU: Preminulo 11.000 ljudi, 589.000 novoobolelih

DAČIĆ SAZVAO SASTANAK RADNE GRUPE: Međustranački dijalog bez posredovanja stranaca

POTPORAL EU POVODOM VEČERE U BRISELU: Cilj pokretanje i proširenje političkog angažmana EU i ZB

Potpisanim Protokolom stvaraju se uslovi za što bolju i kompletniju prezentaciju samostalnih i zajedničkih radova iz oblasti kulture i bibliotečko-informacione delatnosti.

Na taj način, Narodna biblioteka i Zavod udruženjem svojih kreativnih potencijala radiće zajedno na afirmaciji kulture Republike Srbije i navedene delatnosti, kako navode iz Zavoda.

Potpisnici Protokola, direktor Zavoda Marko Krstić i v.d. upravnik NBS - kniževnik Vladimir Pištalo istakli su važnost saradnje dve institucije i potvrdili nameru da u partnerskom odnosu rade na ostvarivanju ciljeva od značaja za delatnost biblioteke i kulturu srpskog naroda.

Ovaj važan dokument je realizovan radi jačanja međusobne saradnje dve republičke ustanove kulture.

U saradnji sa Ministarstvom kulture i informisanja, institucije će razvijati različite kreativne projekate u cilju kulturnog razvoja Srbije, zaključeno je u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar