2°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Tanjug

GUŽVE I ZA VIKEND: Izbegavajte OVE deonice

Vozači se obaveštavaju da će se do 31. maja u toku svetlog dela dana izvoditi radovi na rehabilitaciji deonica kroz naselje Hrtkovci, a da će se zbog toga saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, koje je regulisano semaforom ili ručno u dužini do 500 metara.

NAJVAŽNIJE

STRAVIČNA SCENA NA GRANICI SA CRNOM GOROM: Šleper ga priklještio uz zid, radnik na mestu ostao mrtav!

JEZIVO! SILOVANA POZNATA PEVAČICA! Zver nije bilo briga ni što je TRUDNA! (FOTO)

KOKOŠKOV VRAĆA OTPISANE! Srbija na Olimpijskim igrama sa spektakularnim sastavom

Od 25. maja do 15. juna radovi su planirani na deonici između petlje Gradina i prelaza Gradina na granici Srbije u Bugarske, te da će tokom izvođenja radova saobraćaj da se odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom, dok će za saobraćaj biti zatvorena desna traka u smeru ka graničnom prelazu Gradina.

Juče su počeli radovi na popravci zaštitne ograde na više lokacija na deonici Novi Banovci - Inđija, a u zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna ili preticajna saobraćajna traka u zavisnosti da li se radovi izvode u razdelnom pojasu ili na spoljnoj bankini, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.

PROČITAJTE JOŠ

SNAŽAN ZEMLJOTRES U KINI! Pogledajte JEZIVE SNIMKE iz jednog stana i supermarketa! Opasno je drmalo! (VIDEO)

UŽAS! Megan Markl pokušala SAMOUBISTVO!

ŽREB ZA SERBIA OPEN: Novak u drugom kolu protiv Belorusa ili kvalifikanta

JEDNOSTAVAN TRIK! Toalet će uvek besprekorno mirisati! (FOTO)

Takođe od juče pa do 15. juna rekonstruisaće se kolovoz na deonici petlja Trupale - petlja Aleksinac, pa će u zoni radova za saobraćaj biti zatvorena leva kolovozna traka u smeru Niš-Beograd, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

Do 26. maja produžavaju se radovi na deonici Stepojevac- Lazarevac na Ibarskoja magistrali, u levoj raci u smeru Beograd-Čačak, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila iz oba smera, uz semaforsku signalizaciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar