25°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Tanjug

ZEMUNSKI DOM ZDRAVLJA POZVAO GRAĐANE: Autobusi za vakcinaciju ovog vikenda na DVE LOKACIJE

Gradska opština Zemun saopštila je danas da je u saradnji sa Domom zdravlja Zemun i ovog vikenda organizovala autobus za vakcinaciju na dve lokacije.

U prepodnevnom terminu na pijaci u Batajnici, a nakon toga se autobus preselio ispred tržnog centra Zemun park.

Punktove za vakcinaciju obišli su predsednik GO Zemun Gavrilo Kovačević i sekretarka za socijalnu zaštitu Grada Beograda Nataša Stanisavljević.

U FOKUSU:

POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA STOLIĆA: Inspektor koji je pomagao Belivuku SA LISICAMA NA RUKAMA! (VIDEO)

NOVI KORONA PRESEK: Srbija na samo korak do pobede nad koronom!

MINISTAR VULIN O STOLIĆU: Ovo je izdaja - svi mi smo mogli da budemo LIKVIDIRANI!

VESIĆ TRAŽI: Od OVOG DATUMA koncerti i mature! Ostvarene brojke vakcinacije

NAPADNUTO DVOJE SRPSKIH DRŽAVLJANA U SPLITU!

- Dobra organizovanost Opštine u koordinaciji sa Gradom Beogradom i Domom zdravlja Zemun omogućila je da Zemun dostigne cifru od 50 odsto vakcinisanog stanovništva. Ovo je petnaesta lokacija sa mobilnim timovima na teritoriji opštine koju smo organizovali kako bi se približili građanima i olakšali proces vakcinacije. Zahvaljujem se volonterima i zaposlenima u Upravi GO Zemun koji su od početka pandemija angažovani u kol centru i na punktovima za vakcinaciju kao ispomoć medicinskim radnicima, rekao je predsednik Skupštine GO Zemun Miroslav Gajić.

Gradska opština Zemun, kako se dodaje u saopštenju, nastavlja sa aktivnostima koje doprinose imunizaciji stanovništva do postizanja procenta koji nas dovodi do kolektivnog imuniteta i vraćanja u normalne tokove života.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar