24°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

SAZNAJTE PRVI NAJNOVIJE INFORMACIJE: Eminentni gosti i aktuelne teme u "DOBRO JUTRO SRBIJO"!

U omiljenom jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji upoznajte se sa najaktuelnijim dešavanjima, uz zanimljive goste.

"Prelistavanje" u "Dobro jutro Srbijo" uz Milomira Marića i Katarine Korše počinje sa Srđan Graovac,Centar za društvenu stabilizaciju i prof.dr Zoran Milosavljević, Institut političkih studija.

U nastavku će Žarko Rakić,novinar i Dragan Vujičić, „Večernje Novosti“ govoriti o aktuelnim dešavanjima iz sveta politike i pitanju kosova pa će tako tema biti:  Kurti kao Paja Patak - ne pretite, tužite, manite trikove.

O važnoj i interesantnoj temi iz života - da li se pomera granica za rađanje, pričaće se sa Prof.dr Svetlana Vujović, specijalistom endokrinologije.

Sledeći gost je Dragan Vučićević,gl.i odg.urednik Informera, koji će govoriti o najaktuelnijoj temi ovih dana -  "Haški sud se samo igra pravde i dosoljava rane iz prošlosti!"

O temi: "Sve mafije s ovih prostora su u Evropi zauzeli pozicije" govoriće Nenad Čanak,lider LSV-a

U nastavku jutarnjeg programa gosti su Angelina Lazar,globalni savetnik i  Prof.dr Miloje Pršić,istoričar koji će pričati na temu Kako je funkcionisala Trampova administracija?

"Vatikan i Kosovo,šta se spremalo?"  je naredna tema u "Dobro jutro Srbijo"  na koju će se diskutovati sa Dragojlom Maslovarićem koji je bivši  jugoslovenski ambasador pri Vatikanu.

Sledeći gosti Aleksandar Pavić,politikolog, i Suzana Grubješić,Centar za spoljnu politiku govoriće o tome šta se očekuje od dijaloga Beograda sa Prištinom.

Naredni gost je Robert Čoban,predsednik  Color Press Group. On će takođe pričati o aktuelnim temam iz sveta politike  a tema razgovora je:  Tadićeva Vlada formirana u Šekspirovoj uz guščiju džigericu“

Za kraj, poslednja ali ne i manje važna tema - Medicinska tema heroj "Crvene zone!" a o tome će u studiju Happy televizije govoriti Maja Karadanović,medicinska sestra,Aleksandar Crnomarković,Informer.

Ostanite uz Happy televiziju i HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar