22°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

ZANIMLJIVI GOSTI U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Saznajte prvi NAJAKTUELNIJE teme!

U omiljenom jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji upoznajte se sa najaktuelnijim dešavanjima, uz zanimljive goste.

"Prelistavanje" u "Dobro jutro Srbijo" uz Milomira Marića i Katarine Korše počinje sa Dragomir Anđelković, analitičarom.

U nastavku jutarnjeg programa dolazi zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji će govoriti na temu epidemiološke situacije u Beogradu i da li se vraćamo normalnom životu.

Sledeća tema jutarnjeg programa je  Da li će nacionalne tenzije ikada prestati? A o tome će se diskutovati sa Miodrag Linta, Predsednik Saveza Srba izregiona,Aleksandar Čotrić,narodni poslanik.

Sledeći gosti su Nikola Šainović, Bivši premijer Srbije i potpredsednik vlade Jugoslavije, Peđa Rajić, Centar za društvenu stabilnost, Duško Vukajlović,odgovorni urednik Objektiva koji će govoriti o aktuelonostima iz brisela i dijalogu u Briselu.

Naredni gost jutarnjeg programa na Happy televiziji je dr Vojislav Šešelj, lider SRS-a koji će govoriti o temi: "Nema poštovanja prema izdajnicima srpskog naroda!"

O sastanku Bajdena i Putina u Ženevi diskutovaće se u emsiji a gost povodom toga je Branko Vlahović,dopisnik Večernjih novosti iz Moskve.

O zanimljivoj temi - moda i korona je Suzana Perić,modna kreatorka i Boris Obreški,frizer.

Sledeći gost je Dušan Janjić koji će govoriti o temi: Vučić i Kurti prvi put za stolom.

U nastavku je glavna tema: Udruženje iz Banjaluke pomaže deci sa Kosova i Metohije da osete „ukus slobode“ a o tome će govoriti  Milorad Arlov, Predsednik Odbora

Republike Srpske za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji.

O temi o kojoj bruje mediji u Srbiji da sajtovi za zapošljavanje nude srednjoškolkama da se bave prostitucijom, govoriće se u jutarnjem programu uz Nebojša Perović,advokat,Ljiljana Keković,novinarka.

Ostanite uz Happy televiziju i HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar