26°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen / RT Caribrod

Izvor: Tanjug

PUTEVI SRBIJE: Kolona teretnjaka na Gradini

Zbog zadržavanja vozila na graničnom prelazu Gradina, formirana je kolona teretnih motornih vozila do naplatne stanice Dimitrovgrad, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Kako se navodi u saopštenju, na naplatnoj stanici Dimitrovgrad obustavljen je prolaz za teretna motorna vozila.

Na Obilaznici oko Beograda, od tunela "Straževica" ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija usporeno. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu.

VAŽNO

PREDSEDNIK SE DANAS OBRAĆA JAVNOSTI: Građani će saznati sve detalje sastanka sa Kurtijem

VREMENSKA PROGNOZA: Danas u Srbiji i do 30 stepeni!

STIŽE NOVAC OD DRŽAVE! Danas počinje isplata vakcinisanim penzionerima

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07:35, na graničnim prelazima Horgoš, Batrovci, Šid zadržavanje na izlazu iz zemlje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na Kelebiji 120 minuta, a na graničnim prelazima Bezdan i Gradina 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na auto-putu E-75, do 30. juna, zbog izvođenja radova na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom "Bubanj Potok", u smeru ka Nišu, izmenjen je režim saobraćaja, od bivše naplatne stanice "Bubanj Potok" do skretanja za "IKEA" (petlja "Tranšped").

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice oko Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Na auto-putu E-75, od petlje Ostružnica do petlje Orlovača, do 31. jula, od 7 do 17 sati (osim nedelje), izvodiće se radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu, u smeru ka Bubanj Potoku. Saobraćaj se odvija desnom (voznom) saobraćajnom trakom, a za saobraćaj zatvorena leva saobraćajna traka.

PROČITAJTE JOŠ

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.JUN: Blizanci, prijaće vam više sati zdravog sna, opustite se!

ODALOVIĆ OCENIO: Kurti pokazao da ne želi nastavak dijaloga

NAKON TITULE MVP-a: Nikola Jokić u idealnoj petorci NBA lige!

Na auto-putu E-75, petlja Umčari - petlja Vodanj, od danas do 22. juna obavljaju se radovi na rehabilitaciji kolovoza, u smeru ka Nišu. U smeru Beograd - Niš, za saobraćaj zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom i preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera. U smeru Niš-Beograd za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Brežđe - Divčibare, na deonici Krčmar - Divčibare, do 30. juna obustavljen je saobraćaj zbog radova na rehabilitaciji. Alternativni putni pravac - obilaznica Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare, navodi se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar