23°C

Beograd

Photo: happtv

Izvor: Happy BSC

DOKAZI U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Jelena iznela detalje, spremna sam da se odazovem sudu, sve mi je namešteno (VIDEO)

Ekskluzivna ispovest Jelene S zbog navodih optužbi da je organizovala i platila ubistvo bivseg supruga Miovana Roganovića.

U "Dobro jutro Srbijo" je ispričala sve detalje!

VAŽNO

PREDSEDNIK SE DANAS OBRAĆA JAVNOSTI: Građani će saznati sve detalje sastanka sa Kurtijem

ŠEŠELJ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Vučićeva snaga je sada odbrana Kosova i Republike Srpske

ZORAN DANAS PRED SUDOM! Nastavlja se postupak za ubistvo Jelene Marjanović

- Ja am šokirana. Sa njim sam u parnici za razvod već dve godine, ne živim sa niim godinu dana. On je optužen za nasilje u porodici. Ima zabranu komunikacije za nasilje u porodici. On dete viđa u kontrolisanim uslovima, u Centar za socijalni rad dolati za obezbeđenjem. Imam sve dokaze za ovo što govorim, postoji krivična prijava u tužilaštvu. Prošle godine sam ga prijavila za nasilje nad detetom, dao mi je saglasnost za putovanje da mogu da idem sa detetom u Crnu Goru. Posle toga me je prijavio za otmicu deteta, a imala sa njegovu saglasnost. On sada za taj slučaj odgovara, za lažno prijavljivanje. Nije istina da sam ja deportovana iz Crne Gore. Nikada nisam bila sa njim iz koristi. Imao je velike finasijske probleme, zabranjen mu je ulazak u Rusiju. Svoj biznis je prebacio u Kijev. Ja nikada nisa bila u Ukrajini. Imam dokument sa mejlom gde sam ja pozvana da svedočim u nekim postupcima protiv njega u Kijevu. Otmica je bila fingirana, piše da je simulirano, ja nisam odgovorna za to. Nisam od njega tražila nikakav novac. Ja sam njega posednji put videla u Centru za socijalni rad. Ja mu ne želim ništa loše. Želim samo da se razvedem i da imam starateljstvo nad deteto. Njaga je policija otela da bi spalila njegov život. Njegova izjava su samo najgusnije laži. Nigde se u Ukrajiskim medijima ne pominje moje ime, a u naši sam ja. Ova priča je iscenirana. Njegovi roditelji su ljudi koji su želeli da se sve reši na normalan načim. Nama je u Crnoj Gori upao Inerpol kako sam otela dete. Pokazala sam tada njima sva dokumenta koja sam imala kod sebe. Tada je namerno to uradio, sud je zatvorio taj predmet. Ja nisam nikada bila nasilna prema njemu, nisam nikoga angažovala da bude nasilan prema njemu. Moje mišljenje je da je on sve to sam iscenirao. Šta je moglo meni da se desi da sam otišla u Ukrajinu. Postoje dokazi da je on nekoliko meseci pripremao ova scenario za Crnu Goru, meni to liči i sada na isto. Nokada od mene nije tražio da se pojavim u Ukrajini - kaže Jelena

Kararina Korša je pročitala:

- Da li ste obavešteni da ste prijavljeni u Ukrajiji i da je za vama raspisana poternica?

- Ja sam se prijavila našim organima. Spremna sam i da idem u Kijev ako treba. Ja imam sedam lažnih krivičnih prijava od njega, sve su odbačene. Sve se svodi na starateljestvo. Želim sve navode da demantujem. Nisam angažovala ubistvo, nikome nisam dala novac. - kaže Jelena.

Jelenina majka Milka Kresoja na ova dešavanja kaže:

- On je živeo u našem stanu u Rusiji. On želi samo starateljstvo nad detetom. Njega je i prva žena prijavila za nasilje u porodici. Nije normalno da nije došao lepo i da se razvedu. Njegovi roditelji su čansi ljudi. Ako se sećate njegovo ime je na spisku još od afere "Panama", tada mu je zabranjen ulaz u SAD. Mislim da on treba da kaže da njegova žena nije kriva za to, da lepo potpiše razvod da ih ostavi na miru više. Ovo je blaćenje po novinama bez dokaza - kaže Milka.

U galeriji pogledajte fotografije dokaza i snimak gostovanja  na Happy televiziji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar