6°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Novosti,ALO

OBAVEŠTENJE ZA GRAĐANE! Niste ni znali da bankama plaćate i ovu uslugu!

Osim provizija za podizanje novca, plaćanja, vođenje računa, korišćenja kartica, bankomata, kredita, mnogi verovatno ne znaju da se naplaćuje i ta usluga.

U FOKUSU

PETKOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Da ste bili sa mnom u Briselu - bili bi ponosni na Vučića koliko se BORIO ZA SRPSKI NAROD!

VUČIĆ DANAS SA KOMESARKOM EU ZA MIGRACIJE!

NASTAVAK SUĐENJA ZA UBISTVO PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ: Totalni HAOS u sudnici - jedna stvar izazvala pravu pometnju!

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK 17. JUN: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas

POKUŠAJ UBISTVA I SAMOUBISTVA U PROKUPLJU: Stravičan zločin - muškarac ranio bivšu suprugu pa sebe

Klijenti poslovnih banaka u Srbiji, kojih je trenutno 25, plaćaju više desetina različitih taksi i naknada, a mnogi ne znaju da se plaća i svaki upit za proveru stanja. 

Osim provizija za podizanje novca, plaćanja, vođenje računa, korišćenja kartica, bankomata, kredita, mnogi verovatno ne znaju da se naplaćuje i ta usluga.

Upit stanja, opcija koja se regularno nudi na bankomatima pri podizanju novca, recimo, posle opcije ukucavanja pina i željene sume, košta od 15 do 60 dinara.

Pojedine banke ne naplaćuju proveru ako se novac podiže na bankomatu "svoje" banke, dok je drugima svejedno i uvek za ovaj upit olakšaju račun nekoliko desetina dinara. na ovu proviziju utiče i kojom se karticom proverava, da li debitnom ili kreditnom, kao i da li se usluga obavlja u Srbiji ili inostranstvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar