25°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen/javno preduzeće Putevi Srbije

Izvor: Tanjug

PUTEVI SRBIJE poručuju: Izmenjeni režimi saobraćaja zbog radova

 Putevi Srbije upozoravaju vozače da će se 21. juna od 9 do 16 časova izvoditi radovi na demontaži starih postojećih metalnih konstrukcija portala i starih portalnih tabli u zoni petlje Beograd, na deonici petlja Dobanovci - petlja Beograd, te da će za saobraćaj biti zatvorena zaustavna i vozna traka auto-puta u smeru petlja Dobanovci-petlja Beograd.

U FOKUSU

PALMA: POLITIČARI CRNE GORE ZABILI NOŽ U LEĐA SRBIJI

ŠEŠELJ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Za časnog čoveka važi BOLJE JE POGINUTI NEGO IZDATI!

KONFERENCIJA O ZAPADNOM BALKANU: Premijerka Brnabić doputovala u Beč

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK 18. JUN: Uživajte u lepom vremenu pred vikend!

PETORO DECE SEKSUALNO ZLOSTAVLJANO: U Subotici registrovano 50 odsto više žrtava porodičnog nasilja nego lane

Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom sa kratkotrajnim obustavama od 15 minuta, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od 22. do 26 juna izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza, na delu državnog puta između petlje Umčari i petlje Vodanj u smeru ka Nišu.

U zoni radova, u smeru Beograd - Niš za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka sa delom izlivne-ulivne rampe.

PROČITAJTE JOŠ

ŠAPIĆ: SNS postoji zbog Srbije i njenih građana - i biće sve jača!

UHAPŠEN ZLOSTAVLJAČ PASA U KRAGUJEVCU! Mučio životinje u azilu za obuku

NAJVIŠE VAKCINISANIH, ALI KORONA BUKTI? Najveći porast novozaraženih od februara u OVOJ ZEMLJI!

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Troje teško povređenih - hitna intervenisala više od 100 puta!

Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom trakom smera Beograd-Niš, sa obezbeđenim izlivom-ulivom Beograd-Umčari i Umčari-Niš.

U smeru Niš-Beograd za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, a Putevi mole učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu u zoni izlivnih i ulivnih traka petlje Umčari.

Na naplatnim stanicama, inače, nema zadrzavanja vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar