12°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Telegraf

METEOROLOG NAJAVIO: Evo kada nas očekuje još padavina

Golden Rose ad

Očekivali smo vreli jul, ali u drugoj polovini jula potpuno se preokrenula meteorološka situacija. Formiranjem sekundarnog ciklona u Jadranu počinje period veoma obilnih padavina.

- Danas tokom dana nad regionom jača destabilizacija atmosfere i od sredine dana pojava jakih i često veoma snažnih grmljavinskih pljuskova, koji će posle podne jačati i ponegde prerastati u vremenske nepogode. Najsnažinije nestabilnosti se za sada očekuju prvo nad središnjim delovima BiH, središnjoj i istočnoj Srbiji, da bi se zatim posle podne polako proširili nad gotovo ceo region. U toku noći obilne padavine bi zahvatile i središnje i zapadne predele Hrvatske kao i zapad BiH - napisao je na svom fejsbuk profilu meteorolog Marko Čubrilo.

VAŽNO:

HAOS NA SUĐENJU BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Od jezivih dokaznih fotografija komadanja tela, odsecanja glave i ubistava OSUMNJIČENIMA POZLILO!

RADOJIČIĆ ZA HAPPY TV O SVIM PROJEKTIMA U PRESTONICI: Beograd je prava metropola puna turista, a Tiršova dva će biti najbolja bolnica u REGIONU!

UBISTVO KOD LIPLJANA: U pucnjavi ima i više povređenih

HEROJSTVO SRPSKIH POLICAJACA U NIŠU: Brzom akcijom sprečili samoubistvo - OTELI BOMBU iz ruke čoveku, pa evakuisali porodicu!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad