14°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Novosti

SANACIJA NAKON OLUJA U KRUŠEVCU: U toku rekonstrukcija oštećenih puteva - šteta na više desetine hektara!

Samo je u julu u dva navrata olujno nevreme praćeno gradom i suguradicom pogodilo Rasinski okrug i okolinu Kruševca, gde je zabeležena šteta na više desetine hektra oranica, ali i oštećenja lokalnih puteva.

Poslednje padavine pokrenule su bujične tokove i pre nedelju dana oštetile seoske puteve u MZ Kukljin.

VAŽNO:

OGLASIO SE OTAC MALOG STEFANA: Nije doživeo da igra za aplauz!

ANA BRNABIĆ: Ne komentarišem laži PSIHOPATE I KOLJAČA BELIVUKA!

SRPSKA LISTA SAOPŠTILA: Naš narod na KiM je uz predsednika Vučića!

STRUČNJAK ZA BEZBEDNOST UPOZORAVA: Incko hoće da nastavi Prvi svetski rat!

Bilo je ugroženo i odvijanje saobraćaja.

-U toku je ravnjanje i sanacija puteva,kopaju se kanali, a Gradska uprava i Mesna zajednica brzo su sve organizovali-navodi Nenad Jeremić,predsednik Saveta MZ Kukljin,dodajući da to nije trajno rešenje.

Gradsko rukovodstvo i predstavnici Skupštine grada obišli su dans i radove u Kukljinu.Aleksandar Jovanović,zamenik gradonačelnika Kruševca navodi da će se zajedno sa meštanima naći rešenje.

 -Imamo dosta puteva koji su oštećeni-iznosi Jovanović.- Putevi u Kukljinu su pretrpeli najveću štetu ali odmah se reagovalo.Ekipe su na  na terenu i uveliko se radi na sanaciji.Završena je sanacija puteva u Ribaru, Stancima i Zdravinju, a nakon Kukljina nadležne službe sele se u Sušicu.

Kako je najavljeno, planu su i radovi u podjastrebačkim selima. Usled udra groma na planini Jastrebac problema u snabdevanju strujom imali su nedavno i meštani sel Lovci,Stanci i Bovan.

Olujno nevremene pogodilo je i izletišta na planini, kao i selo Lomnica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar