14°C

Beograd

Photo: amsskamere

Izvor: srbijadanas

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! I danas velike gužve na graničnim prelazima i putevima u Srbiji

Najudarniji letnji vikend, smena koja se poklapa sa 1. avgustom, ove godine stvorila je gužvu kako nismo videli još od vremena pre korone. Gužve su velike i u Austriji, iz Slovenije stižu informacije da je kolona duga 60 kilometara, a hrvatski MUP je objavio neverovatan snimak kolone duge nekoliko kilometara na auto-putu ka Jadranskom moru.

VAŽNO:

VUČIĆ: Nemačka je jedan od najznačajnijih ekonomskih partnera Srbije, zainteresovani smo za unapređenje ekonomske saradnje

KONTRAUDARI PROTIV INCKA: Republika Srpska usvojila zakone kojima se poništava odredba visokog predstavnika u BiH

Samo u "Vikend jutru": "Cilj je gašenje Republike Srpske i bilo koje srpske zemlje!"

PUŠIĆ: Za optužnicu protiv Belivuka i ostalih pripadnika te kriminalne grupe, prikupljen je OZBILJAN I OBIMAN MATERIJAL

Ništa bolja situacija nije ni na našim graničnim prelazima. Na Preševu, na prelazu ka Severnoj Makedoniji, i poslednjem izlazu iz Srbije na putu ka Grčkoj, za izlaz iz Srbije čeka se oko 40 minuta, dok se na ulazak u Srbiju iz pravca Severne Makedonije čeka 120 minuta.

Na Gradini, na izlazu prema Bugarskoj čeka se neverovatnih 1000 minuta, a na ulazu iz Bugarske u Srbiju oko 30 minuta.

Na Horgošu se za izlaz iz Srbije čeka oko 120 minuta, a na ulazu oko 30 minuta.

U smeru iz Hrvatske, na Batrovcima, čeka se 120 minuta, dok se na izlaz iz Srbije prema Hrvatskoj na istom prelazu čeka 30 minuta.

Ako ste krenuli na put danas naoružajte se strpljenjem, ponosite dovoljno hrane i pića i vozite oprezno i držite rastojanje!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar