12°C

Beograd

Photo: insagram/printscreen damir mikec

Izvor: OBJEKTIV, novosti

MIKEC ODGOVORIO HRVATIMA: "Vidim šta rade sa Teslom i novčićima, a zna se zbog čega smo morali da napustimo Split!"

SREBRNI srpski strelac Damir Mikec objasnio je zašto vidi sebe kao Beograđanina rođenog u jugoslovenskom, a ne hrvatskom Splitu.

VAŽNO:

ISPOVESTI IZ KOLONE PROTERIVANJA U "OLUJI" SAMO NA HAPPY TELEVIZIJI: Vršili su ritualna ubistva - stavljali su automobilske gume na leševe, pa ih PALILI!

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE POVODOM SMRTI LAZANSKOG: Srbija je izgubila velikog čoveka - hvala mu za sve!

MILOMIR MARIĆ SA GOSTIMA O SEĆANJIMA NA LAZANSKOG: Bio je šarmantni profesionalac - svi su ga voleli, čak i oni koji su mu zamerali!

PODSETIMO SE ŠTA JE LAZANSKI GOVORIO U NAŠOJ EMISIJI "DOBRO JUTRO SRBIJO"!

On se osvrnuo na hrvatske medije koji su o njemu pisali kao Splićaninu koji je doneo medalju Srbiji.

– Danas to jeste Hrvatska, ali ja sam rođen u Jugoslaviji. Vidimo šta se dešava s Teslom i novčićima. Čak su me i Novljani svojatali, jer sam živeo u Herceg Novom. Iz Splita sam morao da odem devedesetih iz dobro poznatih razloga, poslednjim brodom otišli smo za Herceg Novi, gde smo bili do 1997. godine, otkad sam Beograđanin - istakao je Mikec, a onda je opisao i svoje porodično stablo:

– Ja sam baš miks, rodio sam se u Splitu, baba i deda sa tatine strane su bili iz Novog Mesta. Tata je rođen u Bitolju, jer je njegov otac imao 17 prekomandi. On je otišao u Sentu, upoznao moju mamu. Imam dva starija brata, jedan je u Kanadi, ovom prilikom ga pozdravljam. Moja braća su imala problema sa astmom, doktor im je rekao da se presele negde na more, a baba i deda su već živeli u Splitu. Porodica se zato preselila tamo, i tamo sam i rođen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar