Izvor: ALO
08.08.2021 u 09:28
0

RHMZ IZDAO UPOZORENJE: Nastavlja se dugo i toplo leto!

Nastavlja se dugo, toplo leto.

Nastavlja se dugo toplo leto pa če tako danas u Srbiji biti sunčano i veoma toplo, sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 37 stepeni Celzijusa.

VAŽNO:

VUČIĆ: Srbija je spremna da pomogne Grcima u borbi sa vatrenom stihijom! (FOTO)

PATRIJARH PORFIRIJE: Sakupljaju se prilozi za pomoć grčkom narodu zbog požara

DA SE NE ZABORAVI! Obeleženo 20. godina povratka Srba na svoja ognjišta

EKSKLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NIKOLA CEROVAC: Moramo gajiti kulturu sećanja naspram kulture zaborava, naše pamćenje o „Oluji“ ne sme biti kratkovido

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, na jugu Banata povremeno jak, a krajem dana i tokom noći, na severu Vojvodine, uz promenljivu oblačnost, ponegde je moguća kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom.

Jutarnja temperatura je od 12 do 22, najviša dnevna biće od 34 do 37 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

I u Beogradu sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren jugoistočni, tokom noći u skretanju na severozapadni.Jutarnja temperatura od 17 do 22, najviša dnevna oko 36 stepeni.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se očekuje pretežno sunčano i u većini mesta suvo, samo u ponedeljak po podne tek ponegde u planinskim, a u sredu i u ostalim krajevima uz promenljivu oblačnost kratkotrajna kiša i pljuskovi s grmljavinom.

Na severu i zapadu zemlje biće malo svežije, ali će i dalje biti toplo sa temperaturama iznad prosečnih vrednosti, a u ostalim krajevima će se do srede zadržati veoma toplo, od 34 do 37 stepeni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter