25°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

ŠEŠELJ ZA HAPPY TV - POSLAO ŽESTOKU PORUKU: Jednom će Srbija da se vrati na Kosovo, to je naš zavet - a OVO im ja garantujem!

Vojislav Šešelj gost je jutarnjeg programa "Vikend jutro". Kako govori o aktuelnim temama, pažnju je dao Kosovu, i Amerikancima koje je uporedio sa stanjem u Avganistanu.

-Tačno je da žena voli da se lepo obuče, našminka da lepše izgleda da bi privukle pažnju muškarca. Sećate se seks afere u skupštini pred moj odlazak u Hag. Ja sam rekla da mene Neda Ukraden seksualno uznemirava, jer je žena lepa. Jedno je našaliti se i dati kompliment, a drugo je uznemiravanje žena. Što se tiče štikli, to narušava stabilnost kičme. Ali to što sam ja rekao tako, to je bila šala.

-Ja sam hteo da kažem da je ceo Avganistanski narod želeo pobedu talibana. A nadam se da su talibani sazreli nakon ovoliko godina. Treba svaki narod da ima vlast koju želi, Avganistanski narod se krvavo borio protiv okupatora. Ovo je poruka za sve narode sveta – treba se boriti protiv okupatora. Mi Srbi treba da ponavljamo: jednog dana svi Amerikanci treba da odu. Onda će Albanci koji nisu prljali ruke nema čega da se boje, imaće sva prava. Jednom će se Srbi vratiti na Kosovo – to je naš zavet. Jednom će odgovarati bar oni koji su govorili da je u Srebrenici bio genocid, to im ja garantujem, rekao je Šešelj za Happy tv.

VAŽNO:

ZAVRŠAVA SE KRUŽNI TOK NA TROŠARINI: Vesić pohvalio danonoćni rad!

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 21. AVGUST: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas

NESREĆA KOD BUBANJ POTOKA: Kamion iz Turske se sudario sa automobilom na kružnom toku

-Ovo je nauk za sve koji služe okupatorima. Nisu Amerikanci okupirali Srbiju, ali vrebaju priliku. Čekaju da Aleksandra Vučića skinu sa vlasti i postave svoje. Srbija se digla iz pepela: imamo jaku vojsku, mnogo se ulaže u zdravstvo, infrastrukturu. Vučić ima ogromnih zasluga za ovo što se radi, ali ja sam opozicionar, i imam pridike na ovu vlast. Vučić mora biti žustriji prema svojim saradnicima, rekao je Vojislav Šešelj.

Kako je pričao o stanju u Crnoj Gori, Šešelj je rekao da Milo Đukanović preti predsedniku Vučiću, čak i Belivukom. Kako kaže, dok je Vučić na vlasti, Milo neće moći da vlada kako želi.

-Najezda terorista uvek preti u Evropi, i moramo da sačuvamo Srbiju. Niko bez pasoša ne sme ući, a ove neka Amerikanci prime. Zašto da primamo izbeglice? - Nisu to borci za slobodu, zar mislite da bi oni sutra Srbiju branili? Hajde kada su majke i deca u pitanju, njih bi primio pa pustio da idu dalje, ali muškarce koji su vojno sposobni ne. Ne smemo preterivati. da im prosledimo onim državama koji su krivi za rat u Avganistanu. Amerikanci su talibane optužili za 11.septembar, rekao je Šešelj.

-Ne treba da se odustane od ustoličenja na Cetinju. Crna Gora je dužna da to omogući, rekao je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar