16°C

Beograd

Photo: amss

Izvor: tanjug

AMSS PORUČUJE: Evo kakvo je stanje na putevima i prelazima

Automoto savez Srbije navodi u saopštenju da vozače ove večeri očekuje umereni intenzitet saobraćaja na gotovo svim putnim pravcima u zemlji i upozorava da povremena kiša i mestimično mokri kolovozi mogu biti uzrok zastoja i usporene vožnje koju treba očekivati na svim putevima.

Vozačima koji planiraju putovanje ovih dana biće potrebno više opreznosti zbog mokrih kolovoza, smanjene vidljivosti i niske oblačnosti preko prevoja, a maglu i sumaglicu treba očekivati u kotlinama i pored rečnih tokova, navodi AMS S.

VAŽNO:

NAJNOVIJA VEST: Napustio nas je Milan Lane Gutović, preminuo nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje

PONOS SRBIJE! Prve medalje za vojne vozače na Međunarodnim vojnim igrama

IVANOVIĆ ZA "TELEMASTER": Velika je potražnja za srpskim organskim proizvodima u svetu-NUŽNA EDUKACIJA PROIZVOĐAČA I POTROŠAČA

VUČIĆ: Todosijević je osuđen zbog istine, presuda je brutalno kršenje prava

Upozorava i a izmenu režima saobraćaja na pojedinim deonicama, pa tako navodi da je do 30. avgusta na snazi je izmena na deonici Bela Zemlja-Užice, kod naseljenog mesta Surduk.

Tamo je, naime, za saobraćaj zatvorena treća kolovozna traka u smeru Užice - Zlatibor, a saobraćaj se odvija neometano u dve saobraćajne trake.

Takođe, produženi su radovi na deonici Gornja Trnava - Cerovac, kod naseljenog mesta Čumić i kod prevoja Svetinja. U zoni radova kod naseljenog mesta Čumić saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u periodu od 7 do 17 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

Muzej žrtava genocida obeležio 80. godina logora Jasenovac

EVO KAKO JE IZGLEDALO HAPŠENJE OTMIČARA U NOVOM SADU! Kidnapovali brata Kavčanina! (FOTO)

Danas KOMEMORACIJA UBIJENIM SRBIMA u Plavnu i Gruboru kod Knina!

Kod prevoja Svetinja saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem tokom 24 časa, a brzina vozila je ograničena na 40 km/h.

Do 31. decembra u periodu od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na sanaciji odrona/kosina na deonici Svođe- Vlasotince, između naseljenih mesta Boljare i Kruševice. Saobraćaj će se zbog radova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Do 1. novembra izvodiće se radovi asfaltiranja na deonici Donji Milanovac - Golubac.

Radovi će se izvoditi na izlazu iz Golubca, kao i na ulazu u Donji Milanovac. Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Do 27. avgusta biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na delu auto puta u zoni petle Kolari, u smeru ka Nišu.

Tokom izvođenja radova u smeru Beograd - Niš za saobraćaj će biti zatvorene zaustavna i vozna traka, a . saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom i preticajnom trakom suprotnog smera sa obezebeđenim izlivom Beograd - Kolari i ulivom Kolari - Niš.

U smeru Niš-Beograd za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom trakom.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:30 časova putnička vozila i autobusi čekaju na graničnom prelazu Preševo na ulazu 90 minuta, koliko čekaju i na prelazu Gostun. Na prelazu Jabuka na ulazu putnička vozila čekaju 60 minuta, a na prelazu Šipljani 30 minuta.

Na Gradini na ulazu čekaju 70 minuta, na Kelebiji na izlazu 60, a na Horgošu na izlazu 90 minuta.

Teretna vozila na Batrovcima čekaju da izađu iz zemlje dva sata, na prelazu Šid pet sati, a na Kelebiji na izlazu tri sata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar