2°C

Beograd

Photo: freepik

Izvor: kurir

PRELEVIĆ ISTAKAO: Prosečna plata u Beogradu 80.000 dinara!

Nakon prikupljenih i obrađenih podataka, danas je objavljena visina prosečne plate u Beogradu za jul koja iznosi 80.000 dinara, što je po prosečnom kursu Narodne banke Srbije oko 700 evra, izjavio je sekretar za upravu Grada Beograda Nikola Prelević posle sastanka sa službenicima iz Sektora za statistiku Grada Beograda koji se nalazi u okviru Sekretarijata za upravu.

VAŽNO:

IVICA DAČIĆ NA TV HAPPY: Da se Crna Gora nije otcepila, mi se ne bismo ponovo zvali Srbija!

VUČIĆ I DODIK DANAS: Naše zajedništvo ne sme biti dovedeno u pitanje!

TUGA ŠIROM REGIONA: Mediji u okruženju sa pijetetom izveštavaju o smrti Laneta Gutovića

- Po ovim statističkim podacima možemo da zaključimo da su finansijska konsolidacija, koju sprovode Vlada Republike Srbije i Grad Beograd, kao i politika privlačenja stranih investicija omogućile rast privredne aktivnosti, a samim tim i standarda građana Beograda. Prosečna plata u Beogradu danas je 700 evra – rekao je Prelević i dodao da to pokazuje efikasnost svih reformi koje su sprovođene u prethodnom periodu.

Prelević je istakao i da je ovo ogroman napredak za glavni grad Srbije, kao i da predstavlja dokaz da se upornost, istrajnost i posvećenost uvek isplati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad