4°C

Beograd

Photo: Telemaster

Izvor: Happy BSC

MILAN KRKOBABIĆ U "TELEMASTERU": Država će pomoći sve projekte u interesu poboljšanja života SVIH SLOJEVA stanovništva

Milan Krkobabić ministar za brigu o selu,  bio je gost informativne emisije  "Telemaster" naše televizije.

VAŽNO:

IVICA DAČIĆ NA TV HAPPY: Da se Crna Gora nije otcepila, mi se ne bismo ponovo zvali Srbija!

VUČIĆ I DODIK DANAS: Naše zajedništvo ne sme biti dovedeno u pitanje!

TUGA ŠIROM REGIONA: Mediji u okruženju sa pijetetom izveštavaju o smrti Laneta Gutovića

AMBASADOR SRBIJE MARKO ĐURIĆ ZA " DOBRO JUTRO SRBIJO": Srbija rapidno odskače po nivou razvoja infrastrukture, ekonomiji i dobrim odnosima u regionu!

1.700.000 penzionera Srbije mogu da očekuju uvećanje penzija u skladu sa rastom zarada. Usaglasili smo se da zajedno dižemo ekonomiju i jačamo društvo. Penzioneri su najača struktura našeg društva, punu podršku imamo od predsednika naše države da svima kojima je pomoć neophodna tu pomoć i pružimo. Predsednik Vučić je najavio i dodatnu pomoć penzionerima, uvek i svagda treba intervenisati i pomoć pružiti onima kojima je neophodna i mi će mo to uraditi.

Penzije su redovne i sigurne, a sada smo jasno definisali i da će penzije pratiti zarade. Svi mi aktivno učestvujemo u svim sferama društva i od ove države očekujemo podršku i pomoć za dostojanstven život. Penzioneri  žele da žive pored svih drugih grupacija stanovnika. 

Želim da naglasim da su interesovanja za kuće koje država dodeljuje građanima, velika. Mi imamo 150.000 praznih kuća u Srbiji i  želimo polako ali sigurno da sprovedemo projekat da mladi ljudi odaberu selo za svoj život. Interesovanje je ogromno i mi će mo sasvim sigurno ovaj projekat realizovati do kraja.

Zadruge i kooperative su iskorak u 21. veku, mi organizujemo konkurse kojima nudimo permanentnu pomoć ljudima, ali nisu zadruge samo poljoprivredne postoje i mnoge druge zadruge koje funkcionišu u Evropi i mi će sve to organizovati u našoj zemlji. Pozivamo mlade ljude da nam ukažu na to kako oni predlažu da se zadruge organizuju u njihovom najboljem interesu, a mi smo tu da ih saslušamo i pomognemo realizaciju njihovih ideja i predloga.

Posebno naglašavam da je sardanjeameđu ministarstvima izuzetno dobra i da predsednik Vučić svojim političkim autoritetom pomaže tako dobru koordinaciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad