20°C

Beograd

Photo: HappyBSC/Dobro jutro Srbijo

Izvor: Happy BSC

SAZNAJTE PRVI U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Šta znači poslednja poseta Angele Merkel za Srbiju? Kako je to Milošević pozvao Srbe u Hrvatsku? Šta se dešava posle preležane korone?

U emisiji "Dobro jutro Srbijo" govoriće se o aktuelnim dešavanjima u zemlji i regionu.

Sava Stambolić- centar za društvenu stabilnost,Vladan Marinković-narodni poslanik i Zoran Milosavljević-Institut za političke studije govoriće o aktuelnim dešavanjima u zemlji.

Dejan Miletić-Centar za globalizaciju,Demo Betiša-Predsednik Matice Albanaca u Srbiji,Duško Vukajlović-odgovorni urednik lista „Objektiv“ govoriće o tome šta znači poslednja poseta Angele Merkel za Srbiju.

PROČITAJTE JOŠMUAMER ZUKURLIĆ U EMISIJI "AKTUELNOSTI": Veoma važan događaj za Srbiju je poseta nemačke kancelarke Angele Merkel, to je neka vrsta priznanja u saradnji odnosa dve zemlje!

 Ljubinka Milinčić-gl.i odg. Urednica srpske redakcije Sputnjik ,Prof.dr Vladimir Vuletić-sociolog i Žarko Raki-novinar pričaće kakve će poruke poslati Merkelova zemljama Zapadnog Balkana.

U nastavku emisije " Dobro jutro Srbijo"  Vojislav Šešelj-lider SRS govoriće o tome kako postoji već dugo politička hajka protiv njega.

Branko Radun-analitičar i Miroslav Stojanović-bivši dopisnik iz Bona pričaće kako je Milošević pozvao Srbe u Hrvatsku.

Miloš Vidović-predsednik Opštine Savski Venac govoriće o javnom konkursu za bespovratno sufinansirnje uređenja zgrada i fasada.

PROČITAJTE JOŠGUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Na Kelebiji i Batrovcima čeka se i po dva sata!

Dr Vladimir Sinicki-radiolog govoriće na temu šta posle preležane korone.

Tomislav Bokan-narodni pokret Dinara-Drina-Dunav,Milan Paroški-potpredsednik Zdrave Srbije i Milica Đurđević- Zavetnici govoriće o tome ko pravi zapršku u balkanskom loncu.

Biserka Jakovljević - sociolog pričaće na temu Marinika, molim te, ostavi na miru moju porodicu!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar