Izvor: Tanjug
14.09.2021 u 22:22
0

U Studentskom gradu istaknute SRPSKE TROBOJKE

 Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave sutra će obeležiti i Ustanova Studentski centar „Beograd“, a studenti su danas u Studentskom gradu simbolično istakli trobojke na svim objektima ovog studentskog naselja.

PROČITAJTE JOŠ: Humanitarna akcija naših olimpijaca za decu iz Zvečanske

Kako je saopšteno iz Studentskog centra, postavljeno je čak 1.200 zastava, a sutra će na platou kod fontane biti istaknuta velika nacionalna zastava.

Sa okupljenim studentima će razgovarati direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon.

VAŽNO: U emisiji „AKTUELNOSTI“ gosti saglasni da je NEOPHODNO SMANJITI TENZIJE U CRNOJ GORI

Predsednica Studentske konferencije univerziteta Srbije (SKONUS), jednog od organizatora događaja, Margareta Smiljanić rekla je da je poruka koju mladi šalju veoma važna jer potvrđuje da je njima stalo do naše države i naših nacionalnih simbola.

„Ponosni smo što, zajedno sa studentima u najvećem studentskom gradu na Balkanu, ali i u drugim domovima u sklopu Studentskog centra, obeležavamo nacionalne praznike koji su od velikog značaja za jačanje identiteta, razvoj kulturnih vrednosti i nacionalne pripadnosti kod mladih“, istakao je direktor Ustanove Studentski centar „Beograd“ Goran Minić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter