28°C

Beograd

Photo: HappyBSC/ Dobro jutro Srbijo

Izvor: Happy BSC

SAZNAJTE PRVI U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Zašto je lakše verovati u zaveru nego u istinu? Imamo li pravog Judu u Srbiji? Ko ruši sve ispravno?

Sutrašnje "Vikend jutro" doneće vam najaktuelnije teme i zanimljive goste. 

Na teme "Da li politika mora da kroji sudbinu običnog čoveka? Proizvodnja korone - najava nove krize? Zašto je lakše verovati u zavere nego u istinu?" govoriće Vladan Glišić i Filip Radojčić. 

Pukovnik Milorad Jeftić, Vladan Dinić i Ljuban Karan daće odgovore na pitanja: "Da li su haške optužnice pisane u Srbiji?" i "Kome su tajna dokumenta došla glave, a ko je završio u zatvoru?" 

U nastavku emisije gostovaće lider SPS-a, Ivica Dačić i daće svoj odgovor na pitanja: "Imamo li pravog Judu u Srbiji?",  "Ko želi da proguta socijaliste?"; i "Da li je istina da je Bin Laden sa svojim saradnicima imao poslovne partnere u našoj zemlji?".  

PROČITAJTE JOŠVESIĆ ISTAKAO: Gradi se novi nadvožnjak preko brze pruge u Batajnici!

Na teme: "Zašto se ne aktivira tužba protiv odgovornih za agresiju na našu zemlju?"; "Ko je dao nalog da se "zaborave" srpski piloti?"; i "Mora li da se progoni ćirilica i u Srbiji?", govoriće Dragan Milošević i Toma Kresojević. 

U nastavku emisije gosti će biti Dušan Šljivančanin, Mile Karanović i Bratislav Dikić i odgovaraće na pitanja: "Ko preti zatvorom ljudima kojima dugujemo slobodu?"; "Da li je prolivena krv srspkih heroja za ponos ili stid nacije?"; i "Koliko košta golgota generala Dikića?". 

Muamer Zukorlić će govoriti na teme: "Raste li kriminal u Raškoj oblasti?"; "Deli li se Novi Pazar na muški i ženski deo?"; i "Vakcinacija između zavere i potrebe?". 

PROČITAJTE JOŠNOVINAR DEJAN IGNJATOVIĆ U EMISIJI " AKTUELNOSTI" ZA TRENERA DUDU IVKOVIĆA: Možemo biti ponosni što smo imali takvog čoveka i trenera!

U nastavku emisije gostovaće Dragoslav Bokan i govoriće na teme: "Da li naša zemlja utabava stazu pravih vrednosti?"; "Budućnost Srbije u povećanju nataliteta i očuvanju srpske porodice!; i "Ko ruši sve ispravno?". 

Tara Preda, Marko Dolaš i Džonatan Lumbila Mastor govoriće o novim emisijama na televiziji Happy čiji će biti voditelji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar