-2°C

Beograd

Photo: HappyBSC/Dobro jutro Srbijo

Izvor: Happy BSC

SAZNAJTE PRVI U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Da li se zakasnilo sa kovid propusnicama? Zašto jaka Srbija mnogima ne odgovara? Da li su bolnice pune "antivaksera"?

U emisiji "Dobro jutro Srbijo" govoriće se o aktuelnim temama u zemlji i regionu.

Mina Zirojević-Institut za uporedno pravo, Sava Stambolić-Centar za društvenu stabilnost i Zoran Milosavljević- Institut za političke studije pričaće o aktulenim temama u zemlji.

Goran Vesić-zamenik gradonačelnika Beograda govoriće o tome da li ima onih koji su spremni da ubiju predsednika ako je to jedini način da zaustave napredak Srbije!

PROČITAJTE JOŠDR ANA MITROVIĆ ZA EMISIJU "TELEMASTER": Zbog odbojnosti pojedinaca smo u situaciji da danas imamo mnogo veće brojke zaraženih nego ranije!

U nastavku emisije Branko Radun- analitičar i Aleksandar Čotric-narodni poslanik govoriće o tome da li je prijateljstvo sa turskom dodatna garancija stabilnosti.

Dejan Miletic-Centar za globalizaciju i Zoran Ostojic - Portal “Naši u svetu” pričaće  na temu  falsifikati, prekrajanje srpskog identiteta pravoslavnog naroda CG, traje od 2006. godine.

Predrag Kon- epidemiolog govoriće o tome kako se sa kovid propusnicama zakasnilo.

Aleksandar Šapić- Potpredsednik Glavnog odbora SNS pričaće o tome kako jaka Srbija mnogima ne odgovara.

PROČITAJTE JOŠEPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA NA KiM: Zaraženo 173 osoba korona virusom, dok je deset osoba preminulo!

Darko Trifunovic- Institut za nacionalnu i međunarodnu bezbednost govoriće na temu istina o mom stricu Dušku Trifunoviću.

Boris Obreški- frizer govoriće o modi i koroni.

Prof.dr Srđa Trifković- istoričar pričaće o tome kako je Džihad oživeo i više nismo svesni ko smo.

Prim. dr sc. med. Branislav Gvozdenović - internista- pulmolog govoriće o tome kako su blnice pune "antivaksera".

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad