Izvor: Tanjug
21.09.2021 u 09:47
0

Od jutros mirno na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak

 Na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak od jutros je mirno.

PROČITAJTE JOŠ: SAŠA MILOVANOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija je uvek bila za pregovore!

Kako se navodi, samo 800 metara od ovih prelaza, u opštinama Leposavić i Zubin Potok, nalaze se jedinice Rosu, naoružane dugim cevima i snajperima.

Tu su prenoćili i nezadovoljni građani sa severa Kosova i Metohije sa transparentima kojima podsećaju na neispunjene obaveze prištinskih vlasti.

VAŽNO: Dr Grujičić obratila se roditeljima povodom zabrinutosti za zdravlje dece!

Za razliku od jučerašnjeg dana, kada su ovde bile duge kolone vozila, sada je na prelazu dvadesetak kamiona koji čekaju normalizaciju saobraćaja kako bi mogli da nastave put.

Izveštač napominje i da su juče ovo područje nadletali helikopteri snaga KFOR-a, koje su ocenile da je situacija na terenu stabilna.

PROČITAJTE JOŠ: VIJORI SE SRPSKI TRANSPARENT NA JARINJU: Dobrodošli u zajednicu srpskih opština!

Na prelazima Jarinje, Brnjak i Merdare od ponedeljka ujutru je počela primena mera vlade u Prištini za automobile sa srpskim registarskim oznakama koji ulaze na KiM.

Vozači su tom odlukom primorani da sa automobila skinu registarske oznake Republike Srbije i postave privremene „RKS“ tablice koje koštaju pet evra i važe dva meseca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter