Izvor: Tanjug
22.09.2021 u 15:44
0

NOVI PROBLEMI NA KIM! Jarinje i Brnjak blokirani – na prelazu Merdare HAOS!

Zbog blokade prelaza Jarinje i Brnjak na severu KiM, svi šleperi i kamioni za prevoz robe preusmereni su na prelaz Merdare, zbog čega su se na ovom prelazu formirale duge kolone teretnih vozila koje čekaju za ulazak na Kosovo, javlja Radio KiM.

PROČITAJTE JOŠ: TOTALNI HAOS NA BRNJAKU: Specijalci napali Srbina, a onda se umešao KFOR!

Šleperi i kamioni koji čekaju na ulaz na KiM formirali su kolonu dugu nekoliko kilometara, saznaje portal „Riznica“.

Kako su potvrdili, autoprevoznici koji su prošli preko prelaza Merdare, za putničke automobile s kosovske strane nema dužih zadržavanja, ali se na izdavanje probnih tablica sa srpske strane čeka najmanje jedan sat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter