1°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Informer

RUSI DOLAZE KOD NAS PO VAKCINE: Plaćaju i po 700 evra!

Najpovoljniji aranžman za ruske turiste ide od 160 evra po osobi. U cenu je uračunat smeštaj u dvokrevetnoj sobi sa doručkom, prijavljivanje za vakcinu , praćenje do mesta imunizacije i nazad, i medicinsko osiguranje. Jednokrevetna soba je nešto skuplja, a cena je 246 evra.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PROBLEMI NA KIM! Jarinje i Brnjak blokirani - na prelazu Merdare HAOS!

Cena putovanja kod drugog operatera iznosi 580 evra po osobi, a uključen je avionski prevoz, transfer, boravak u hotelu sa doručkom, osiguranje i prevoz do mesta vakcinacije i natrag.

PROČITAJTE JOŠ: IZNENAĐENJE: Iako leto još traje, pale su prve pahulje!

Treći turistički operater nudi vakcinalne ture u Srbiji po ceni od 695 po osobi. U cenu ulazi avionska karta, transfer, smeštaj u hotelu sa četiri ili pet zvezdica, doručak, a na raspolaganju je i asistent koji govori ruski tokom vakcinacije. Plaćene su i sve takse i dažbine, kao i medicinsko osiguranje.

Kako se ističe, vakcinacija srpskih građana  i stranaca u republici Srbiji preparatima Pfizer, BioNTech, Astra Zeneca i Sinopharm je besplatna. Prednost ovakve ponude je bezvizni režim pri ulasku u zemlju za ruske građane i nesmetan avionski saobraćaj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad