19°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

U EMISIJI "POSLE RUČKA" ISPOVEST MIRJANE SLAMA NAJTVRĐA SRCA: Sa štakama je išla na posao, a radila kao čistačica!

Kako plaćamo lekarske greške? Da li je moguće završti višedecenijsku karijeru, a ne napraviti nijednu? Pitanje je da li je greška urađena sa elemtima nesavesnosti.

Priča Mirjane Milenović u emisiji "Posle ručka" na TV HAPPY  slama najtvrđa srca:

PROČITAJTE JOŠ: ENTERIJERISTA IRENA KARLIČIĆ U EMISIJI "SAVETNIK": Multifunkcionalnim metodama možete napraviti interijer u svojoj kući koji vam odgovara!

-Iznervirala me lekarska komisija. Ustanovili su mi da imam velikih problema sa kičmom. Stanje je sve bilo gore i gore. Komisija je tražila sve više. U više navrata mi zaključivano bolovanje. Kad više nije bilo kud, ja sam počela da radim. Nosila sam dve štake. Kolektiv je bio divan, štedeli su me. Inače sam čistačica u školi. 

Mirjana je podnosila prigovore drugostepenoj komisiji u Pančevu, ali nije bilo efekta. 

PROČITAJTE JOŠ: Advokatska komora Srbije se OGRAĐUJE OD PROTESTA

-Komisija me i ne pogleda u oči. Ne znaju kako izgledam. Ja znam imena tih ljudi. Šta ja mogu osim da se žalim drugostepenoj komisiji, ali svaki put sam morala na bolovanje. Ja sam na fizikalne terapije išla posle posla. Privatno sam plaćala. Ja se i dalje nadam da se oporavim. Ja sada imam 54 godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar