-2°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Da li se na Kosovu sprema nova "Oluja", koliko je Srbija zgranuta napadom Vidojkovića na Vučića? SAMO NA TV HAPPY!

Katarina Korša u "Dobro jutro Srbijo" ugostiće stručnjake iz više oblasti i saznaćete sve što na drugim mestima ne možete.

Jutro počinje prelistavanjem štampe. Gosti su Zoran Milosavljević, Institut za političkestudije, Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa i  Dejan Miletić,Centar za globalizaciju.

PROČITAJTE JOŠ: "NEIZVESNI IZBORI U NEMAČKOJ", rekao je Miroslav Stojanović u "Telemasteru" na TV HAPPY!

Za Srbiju je najveći izazov očuvanje mira  Kosovu.  Više o tome će nam reći  Ljubinka Milinčić,gl.i odg.urednica srpske redakcije Sputnjik, Suzana Grubješić, Centar za spoljnu politiku, Žarko Rakić, novinar.

PROČITAJTE JOŠ: "SRBIJA ĆE NASTAVITI DA POŠTUJE SPORAZUME", rekao je Vučić u razgovoru sa Boreljom!

Koliko je Srbija zgranuta napadom Vidojkovića na predsednika Vučića, govoriće nam  Milica Đurđević, Zavetnici, DraganVujičić, Večernje novosti , Darko Obradović, Institut za nacionalnu i međunarodnu bezbednost.

Dr Vojislav  Šešelj je gost i ovog jutra na temu "Ko stoji iza napada na Kosovu".

Zoran Ćirjaković, novinar I Zoran Milivojević, diplomata govoriće nam o tome kako Kosovo za nas nije država.

A, kako će funkcionisati kovid propusnice, reći će nam dr sci med Zoran Bekić, dir.Doma zdravlja Savski venac.

Aleksandar Pavić, politikolog, Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji, Zoran Anđelković, nekadašnji predsednik Privremenog Izvršnog veća Кosova i Metohije analiziraće da li se na Kosovu sprema nova "Oluja".

Glumica Jelena Govedarica o malo vedrijim temama a to su venčanice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad