4°C

Beograd

Photo: HappyBSC/aljoša milenković

Izvor: Happy BSC

ALJOŠA MILENKOVIĆ U "ĆIRILICI": Krajnji cilj Nemačke je UNIŠTENJE srpskog naroda

Golden Rose ad

Gost večerašnje emisije "Ćirilica" bio je novinar Aljoša Milenković i govorio je o negativnom uticaju Nemačke na Srbiju.

Milenković je skrenuo pažnju na to ko je glavni igrač u Evropi koji vekovima radi o glavi srpskom narodu: 

- Zaboravljamo da pričamo o glavnom igraču ovde koji vekovma radi o glavi srpskom narodu. Zaboravljamo da pričamo o Nemačkoj.  Svejedno da li se tamo vladar zove Hitler ili Kajzer Vilhelm -  oni imaju jedan cilj, a to je uništavanje srpskog naroda.

PROČITAJTE JOŠ: KFOR PREDUZEO DALJE KORAKE: Pojačane patrole i razmeštene jedinice na prelazima Jarinje i Brnjak!

Gost se osvrnuo i na pokrštavanje Lužičkih Srba i Englesov stav o Srbima: 

- Setimo se nasilne asimilacije i pokrštavanja Lužičkih srba kojih j sa 5 miliona spalo na četrdesetak hiljada.

- Engels objavljuje natpis o tome šta će biti kada krene revolucija i koje narode treba fizički uništiti i među njima su naravno, Srbi. Oni su Srbe videli kao narod druge kategorije. 

Takođe, Aljoša Milenković se prisetio i iskustva sa snagama KFOR-a koje su razbijale demonstracije Srba na Kosovu: 

- Nikada neću zaboraviti scenu kada su  Srbi napravili blokadu puta, jer su Albanci van dogovora započeli radove na srpskoj strani. Došle su nemačke snage KFOR-a, mladići od dvadesetak godina koji su bli u opremi za razbijanje demonstracija. Sa druge strane je bio srpski narod koji je bio naoružan. Jedan sedamedsetogodišnji srpski starac pruža Nemcima sveću bez pokazivanja agresije, a nemački vojnik pruža ruku između dva štita i prska srpskog starca u oči suzavcem. Ova scena je kompletno sažela sve ono što Nemačka našem narodu sve ove vekove radi. 

PROČITAJTE JOŠ: SAMO U EMISIJI "ĆIRILICA": Da li će Rusija pružiti vojnu pomoć Srbiji? Da li je Rusija finansirala Crnu Goru da se odvoji od Srbije?

Milenković je još jednom sažeto objasnio nemačke ciljeve kada je Srbija u pitanju: 

- Krajnji cilj Nemačke je nestanak srpskog naroda. U Nemačkoj se srpsko pitanje rešilo, a sada ostaje da se ono reši i u Srbiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

-

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad