12°C

Beograd

Photo: HappyBSC/Na pravom mestu

Izvor: Happy BSC

BRATISLAV DIKIĆ U EMISIJI "NA PRAVOM MESTU": Kontraobaveštajne službe treba da rade svoj posao da istražuju i sankcionišu počinioce!

Golden Rose ad

U emisiji " Na pravom mestu" govorilo se o slučaju prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića.

Dragoslav Bokan- Predsednik instituta za nacionalnu strategiju govorio je na ovu temu.

- Ovde je od početka jasno ko treba da bude optužen, a ko krivac i da cela priča deluje da je čitav svet prožet narko vezama.

-  Mi se borimo protiv jednog oformljenoh zla koje je zastrašujuće. Ukoliko nas neko napada to mora da se sancioniše.

-  Mi živimo u stalnom očekivanju revolucije a to je rušenje države. Revolucije vode uništenju država i standarda- rekao je Dragoslav Bokan.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGOSLAV BOKAN U EMISIJI "NA PRAVOM MESTU": Država služi da bi se narod sačuvao i način života unapredio!

Advokat Zora Dobričanin nadovezala se na temu.

- Zloupotrebljena su sredstva u odbrani slučaja Ivanjica. Od toga je neko hteo da napravi priču. Prsiluškivanjem se ograničava jedno vrlo osetljivo ljudsko pravo, a to je zadiranje u privatnost. Moramo da budemo vrlo senzitivni na takve stvari. Svako mora da poštuje državu i nacionalni interes- izjavila je Zora Dobričanin.

 Bratislav Dikić, general policije Srbije istakao je da je policija ta koja istražuje i procesuria krivično delo.

 -Mera nadzora je specifična. Pojedinci zloupotrebljavaju zakon i tužioce. Predsednika su prisluškivali sa kim je god vodio razgovor.

PROČITAJTE JOŠ: VEČERAS "NA PRAVOM MESTU": Ko su krtice u policiji? HAPPY TV 21.30h (VIDEO)

- Ko je taj ko potpisuje rešenje ljudima koji su se ogrešili o zakon. Organizovana je grupa koja se bavila nezakonitim prisluškivanjem.

- Istraga još uvek traje. Zloupotrebljena je i služba i zakon i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

 - Mora da odgovara onaj ko je zloupotrebio zakon. Kontraobaveštajne službe treba da rade svoj posao da istražuju i sankcionišu počinioce- istakao je Bratislav Dikić.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad