Izvor: Novosti
19.10.2021 u 13:54
0

DOBRE VESTI IZ KRALJEVA: Posle 24 dana – napokon bez preminulih od korone!

Od ukupno 752 uzorka nazofaringealnog brisa sa teritorije grada na Ibru testiranih proteklog dana, prisustvo virusa potvrđeno je kod čak 190 osoba, saopšteno je iz kraljevačke Gradske uprave prema podacima Zavoda za javno zdravlje.

Dobra vest je što posle 24 dana konačno nije bilo preminulih kovid pacijenata. Trocifren broj novozaraženih, međutim, evidentiran je osmi dan za redom, dok je od izbijanja epidemije u Kraljevu zvanično registrovano 26.195 slučajeva infekcije.

U OB “Studenica“ trenutno se leči 47 kovid pacijenata. Na Intenzivnoj nezi zbrinuto je 14, od kojih je 10 na neinvazivnoj ventilaciji i četvoro na „haj-flou“ režimu. Kako je saopšteno iz ove ustanove, sedmoro je novoprimljenih pacijenata, 12 je otpušteno sa bolničkog lečenja, dok je jedan pacijent upućen u Kovid bolnicu u Kruševac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter