21°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

SAZNAJTE U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Kakav je psihološki profil Hrkalovićeve? Da li će biti dovoljno gasa i po kojoj ceni? Ko ismeva najlepšu srpsku pesmu?

Započnite dan emisijom "Dobro jutro Srbijo" sa Katarinom Koršom i Milomirom Marićem

Jutro počinje prelistavanjem štampe. 

Aktuelne teme i novinske naslove analiziraće Stevica Deđanski -analitičar, Petar Đurđev-Centar za društvenu stabilnost i Mina Zirojević -Institut za uporedno pravo.

O psihološkom profilu Dijane Hrkalović pričaće  Aleksandar Pavić- politikolog, Saša Jovanović-Telegraf i Darko Obradović-Institut za nacionalnu i međunarodnu bezbednost. 

"Biće dovoljno gasa i po povoljnoj ceni za Srbiju!" tema je za generalnog direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića

"Ko i zašto ismeva najdivniju srpsku pesmu „Tamo daleko?“ kazaće nam Dragan J.Vučićević-glavni  i odgovorni urednik Informera. 

 U nastavku emisije gostovaće Novica Tončev, ministar bez portfelja zadužen za unapređenje razvoja nedovoljno razvijenih opštona.  On će govoriti o  povećanju kvaliteta života lokalnog stanovništva kao cilju države. 

Profesor dr Đuro Macut- endokrinolog odgovoriće na temu "Vakcinacija pacijenata sa autoimunim bolestima". 

 O magija „tajnih” službi pričaće  Miroljub Petrović-politički analitičar, Angelina Lazar -globalna savetnica i Nedeljko Dražić -politički konsultant. 

Probudite se uz najgledaniji jutarnji program u Srbiji! 

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar