Izvor: Novosti
21.10.2021 u 14:34
0

Vakcinacija na Ekonomskom fakultetu

Na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, u sredu i četvrtak, 27. i 28. oktobra biće otvoren punkt za vakcinaciju, a u utorak, 26. oktobra, u 11 časova biće organizovan vebinar „Vakcinacija protiv KOVID 19“.

Punkt za vakcinaciju će biti otvoren oba dana od 10 do 16 časova i moći će da se vakcinišu svi zainteresovani studenti i zaposleni sa svih fakulteta Univerziteta u Beogradu, a na raspolaganju će biti vakcine „Fajzer“ i „Sinofarm“ i moći će da se primi prva, druga ili treća doza cepiva. 

PROČITAJTE JOŠ: Dačić podseća da parlament ima veoma važnu ulogu u vreme pandemije

Gost vebinara, koji će dati odgovore na pitanja, ali i pomoći kod dilema studenata u vezi vakcinacije,  biće virusolog i docent na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu dr Ana Banko. 

Neka od pitanja koja su već stigla i o kojima će se govoriti na vebinaru su: da li vakcina štiti od zaražavanja, kada dolazi do hospitalizacije, koliko često dolazi do fatalnog ishoda, da li cepivo izaziva sterilitet, šta će se dogoditi ako se ne postigne masovna vakcinacija i druga. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter