Izvor: tanjug
01.11.2021 u 16:40
0

VULIN I AMBASADOR HOLANDIJE o policijskoj saradnji dve zemlje

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa novoimenovanim ambasadorom Kraljevine Holandije Joustom Reintjesom o bilateralnoj policijskoj saradnji dve zemlje.

PROČITAJTE JOŠ: STAKA NOVKOVIĆ U „POSLE RUČKA“: Dostojanstvo je povezano sa visinom penzije

Ministar i ambasador istakli su i važnost Kraljevine Holandije u ekonomskom razvoju naše zemlje i tom prilikom ministar Vulin je podsetio na činjenicu da je jedan od ciljeva predsednika Aleksandra Vučića rad na privlačenju što više stranih investicija u našu zemlju.

PROČITAJTE JOŠ: KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

Ministar Vulin je takođe istakao da je prioritet Ministarstva unutrašnjih poslova borba protiv organizovanog kriminala, kao i da je poslednjih meseci Srbija intenzivirala svoj rad na razbijanju organizovanih kriminalnih grupa i postigla odlične rezultate.

Na sastanku je još jednom potvrđena dobra policijska saradnja dve zemlje i razgovarano je o predlozima za njeno dalje unapređenje između Republike Srbije i Kraljevine Holandije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter