21°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

SAZNAJTE PRVI U "VIKEND JUTRU": Ko ugrožava mir u regionu? Koja je to poseta od koje se mnogo očekuje? Koje to afere potresaju estradu?

U emisiji "Vikend jutro" govoriće se o aktuelnim temama u zemlji i regionu.

Đorđe Milićević, narodni poslanik ,Zlatko Lutovac, politički analitičar i Prof dr Mina Zirojević - Institut za uporedno pravo prelistavaće dnevnu štampu.

Dejan Mastilović, novinar ,Darko Zlojutro, novinar i Radovan Marković, urednik 24/7 govoriće o poseti od koje se mnogo očekuje.

Dr Aleksandar Raković , istoričar, Prof dr Vladimir Pavićević - Društvo za istraživanje politike i Prof dr Jovan Janjić – Pisac I istoričar govoriće na temu ko ugrožava mir u regionu.

U nastavku emisije Dr Vojislav Šešelj govoriće o aktuelnim temama.

Vanja Milošević, ginekolog i Nataša Stanisavljević, Gradski sekretar za socijalna pitanja govoriće na temu Bela kuga na kolenima.

Srđan Zelembaba Zele, novinar Simonida Milojković i Atina Ferari govoriće na temu afere koje potresaju estradu.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar