26°C

Beograd

Photo: srpskalista.net

Izvor: tanjug

PREDSEDNIK SRPSKE LISTE U GRAČANICI: Zajedno ćemo raditi za dobrobit građana

Predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić ugostila je danas ministra za zajednice i povratak i predsednika Srpske liste Gorana Rakića, koji je poželeo puno uspeha u radu i dobre rezultate, dok je Šubarić navela da će svi zajedno raditi i težiti ostvarenju postavljenih ciljeva za dobrobit svih građana Gračanice.

"Briga o građanima, ulaganje u zdravstvo, obrazovanje, sport i razvoj poljoprivrede biće prioriteti u budućem radu lokalne samouprave, sve to kako bi Gračanicu učinili boljim mestom za život", kazala je Šubarić.

Rakić je rekao da je uveren da će posvećenost novog rukovodstva Opštine Gračanica doprineti da građani naše opštine žive bolje i kvalitetnije, te da će u tom smislu imati podršku Ministarstva za povratak i zajednice.

„Sve što budemo radili to će biti u saradnji sa Opštinom, zajednički ćemo raditi na mapiranju i definisanju prioriteta u cilju poboljšanja uslova života stanovnika ove opštine“, kazao je Rakić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar