25°C

Beograd

Photo: Happy BSC/

Izvor: Telegraf

Srđan Đoković demantovao izjavu o Novaku: "Prestanite da me lažno citirate"

Srđan Đoković , otac najboljeg svetskog tenisera Novaka, demantovao je vest koja se pojavila na društvenim mrežama posle deportacije prvog reketa sveta iz Australije!

Srđan Đoković se ovom prilikom oglasio saopštenjem i poručio je medijima, uz apel, da prestanu da ga lažno citiraju.

- Imam razumevanja za ogromno interesovanje domaćih i svetskih medija o mom sinu Novaku Đokoviću, ali moram da primetim da se u sveopštoj histeriji, meni pripisuju reči koje nisam nikada izgovorio. Tako se dogodilo i sa objavom jednog od Novakovih fanova, koji je napisao: „Završio je pokušaj atentata na najboljeg sportistu sveta, 50 metaka Novaku u prsa – on nakon svega daje podršku mladom igraču od 17 godina, eto, to je Nole, čovek, brat, vidimo se u Parizu“.

- Želim da obavestim javnost da to nisu moje reči, da to nisam nikada izjavio, ni napisao. U posebno osetljivim trenucima za Novaka i našu porodicu, apelujem na sve medije, naročito na one iz Srbije, da ne podležu senzacionalističkom izveštavanju i da ne šire lažne vesti, već da se u trenucima najvećeg iskušenja za našeg Noleta, pridržavaju isključivo profesionalnih i etičkih novinarskih standarda.

- I našoj i svetskoj javnosti je poznato da sam otvoren za sve medije, ali da ne mogu da dozvolim da se moja korektna saradnja zloupotrebljava i da mi se pripisuju reči koje nisu moje. Do sada nisam reagovao na često izvrtanje mojih izjava i njihovo netačno citiranje, ali obaveštavam javnost da ću, ako se ovakav nekorektan odnos prema meni i mojoj porodici nastavi, biti prinuđen da potražim zaštitu na sudu. To nije moja pretnja, već moj ljudski apel, kako bi se zaustavili senzacionalistički tekstovi o Novaku i porodici Đoković - poručio je Srđan Đoković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar