24°C

Beograd

Photo: Instagram/Nebojsa Stefanovic

Izvor: Tanjug

MINISTAR STEFANOVIĆ: Ovo je jedan od načina da vam se odužimo za sve (FOTO)

 Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović poručio je danas da je uručenje ključava novoizgrađenih stanova u naselju Jugovićevo u Novom Sadu pripadnicima bezbednosnih snaga još jedan od načina da im se država oduži za sve što čine za nju.

Stefanović, koji je danas prisustvovao uručenju ključeva novoizgrađenih stanova pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i drugih snaga bezbednosti, najavio je da će se u tri nove zgrade u ovom novosadskom naselju u narednim danima useliti 140 pripadnika sistema odbrane, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

-Od srca čestitam svim ljudima koji su od danas svoji na svome, koji su zasluženo, zahvaljujući svom vrednom radu, požrtvovanosti i ljubavi prema Srbiji, vlasnici svog krova nad glavom. Hvala vam što neustrašivo stojite na braniku Srbije! Ovo je samo još jedan od načina da vam se odužimo za sve što činite za našu otadžbinu- napisao je Stefanović na svom Instagram nalogu.

Među onima koji su danas dobili ključeve od svog novog stana je i major Zoran Lukovac iz Komande Ratnog vazduhoplovstva i PVO, koji je rekao da je za njega ovo važan dan jer njegova porodica dobija krov nad glavom.

On je zahvalio državi na tome što je, kako je rekao, prepoznala problem, koji već jako dugo godina profesionalni pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva odbrane imaju".

-Projektom državne stanogradnje i u saradnji sa Ministarstvom odbrane, uspeo sam da obezbedim svojoj porodici i sebi stan ukupne površine od oko 50 metara kvadratnih, gde ću živeti sa svojom porodicom- naglasio je major Lukovac.

Ključeve prvih 25 stanova danas je pripadnicima snaga bezbednosti i porodicama poginulih boraca svečano uručila predsednica Vlade Ana Brnabić, a od sutra kreće i uručenje za ostalih 413 stanova izgrađenih u prvoj B fazi u ovom naselju.

Današnjem uručenju ključeva prisustvovali su i predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović, ministarka pravde Maja Popović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, direktor BIA Bratislav Gašić i gradonacelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar