12°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC/Tanjug

ZA SVE LJUBITELJE MUZIČKOG FESTIVALA: Specijalni noćni vozovi na relaciji Beograd-Novi Sad!

Festival "Egzit" saopštio je danas da će tokom trajanja festivala, od 7. do 11. jula, biti uvedeni posebni noćni polasci vozova između Beograda i Novog Sada.

Pored više od 30 redovnih dnevnih polazaka na relaciji Novi Sad - Beograd, od 5.30 do 23 sata, od 7. do 11. jula festivalskoj publici će Srbija Voz i Egzit obezbediti i specijalne noćne polaske.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iz pravca Beograda prema Novom Sadu dodatni vozovi će kretati u 23.00, 00.00 i 01.00 čas sa stanice Beograd Centar, a iz pravca Novog Sada prema Beogradu u 01.30, 02.30, 03.30 i 04.30 časova.

Svi vozovi stajaće na železničkoj stanici Petrovaradin, u neposrednoj blizini Tvrđave, kao i na stanicama Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Novi Sad, čime će dolazak i odlazak na festival vozom biti omogućen i za sve posetioce sa ovih lokacija.

Specijalni vozovi će navedenu relaciju prelaziti za manje od jednog sata.

Karte za dodatne linije dostupne su za kupovinu putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija voza uz popust od 5 odsto, kao i na blagajnama i kartomatima.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar