2°C

Beograd

Photo: MUP

Izvor: TANJUG

VULIN ČESTITAO NAJBOLJIM STRELCIMA SRPSKE POLICIJE: Srbija i Ministarstvo unutrašnjih poslova su ponosni na vas

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio čestitke vatrogascu Bošku Borenoviću povodom osvojene zlatne medalje u džudou i srpskim strelcima povodom osvojene zlatne medalje u ekipnom takmičenju na "Svetskim policijskim i vatrogasnim igrama" u Roterdamu.

- Našem pripadniku Sportske jedinice, vatrogascu-spasiocu Borenoviću čestitam osvojenu zlatnu medalju na Svetskim policijskim i vatrogasnim igrama u Roterdamu. U izuzetno oštroj konkurenciji, kroz četiri teške borbe pokazali ste svetu svu snagu, motivisanost i požrtvovanost koju poseduje srpski policajac i vatrogasac. Izražavam iskrene čestitke Ljubiši, Snežani, Aleksandru i Draganu povodom osvajanja zlatne medalje u streljaštvu u ekipnom takmičenju. Strelcu Ljubiši Momčiloviću čestitam još jedno osvojeno zlato u kategoriji Senior. Srpska policija ima najbolje strelce na svetu, ali isto tako ima i najbolji streljački tim na svetu. Srbija i Ministarstvo unutrašnjih poslova su ponosni na vas - navodi se u čestitki ministra.

SRBIJA NIJE PARKING ZA MIGRANTE! Vulin: "Razbijena još jedna krijumčarska banda i nađeno hladno i vatreno oružje"

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pripadnik Sportske jedinice i Sektora za vanredne situacije Boško Borenović osvojio je danas zlatnu medalju u džudou na Svetskim policijskim i vatrogasnim igrama u Roterdamu pobedivši u četiri borbe predstavnike policija iz Holandije, Mongolije i Austrije. Pripadnici Sportske jedinice, strelci Ljubiša Momčilović, Snežana Momčilović, Aleksandar Maričić i Dragan Ćaćić osvojili su zlatnu medalju u ekipnom takmičenju.

Strelac Ljubiša Momčilović osvojio je zlatnu medalju i u kategoriji Senior.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar