15°C

Beograd

Photo: AMSS

Izvor: TANJUG

AMSS PORUČUJE: Izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama

 AMS Srbije upozorava vozače da će se od ponedeljka do 2. oktobra na mostu Vodice na deonici Ztatibor - Borova Glava saobraćaj zbog radova odvijati jednom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Do 15. novembra do 8 časova biće potpuno obustavljen saobraćaj na deonici Bačka Palanka - Čelarevo. Alternativni putni pravci tokom obustave su Bačka Palanka - Gajdobra i Gajdobra - Čelarevo.

Do 10. oktobra izvodiće se radovi na redovnom održavanju parking-odmorišta „Jerina“ na auto-putu E-75, na deonici petlja Umčari - petlja Vodanj, kod petlje Vodanj, a u smeru Beograd - Niš.

Tokom izvođenja radova biće zatvoreno odmorište Jerina, a sledeće je nakon 17 kilometara.

Do 12. februara 2024. saobraćaj će na deonici magistralnog putu između Raške i Novog Pazara biti usporen zbog radova, pa će maksimalna brzina duž cele deonice biti ograničena na 50 km/hc, na pojedinim mestima na 10 do 30 km/h, a na nekim deonicama saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz pomoć semafora.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:15 časova nema zadržavanja na putničkim terminalima graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima vozila čekaju i to 180 minuta na Horgošu i Kelebiji, 60 na Batrovcima i 30 na Preševu.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar